فاطیما۹۵۹۸ مدیر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان کسی بوده خونریزی طولانی داشته باشه | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست آخرش چیشد؟نزدیک دوماهه خونریزی دارم،لکه هم نیست,خونه،دکتر رفتم آمپول زدن که قطع بشه نشد، خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1403/07/19 | 09:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژی۶۸ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 762 عزیزم منم بعد از بارداری اینطوری شدم الان بچم هشت ماهشه...تو چکار کردی ؟ من امروز خونریزیم بیشترم شد خیلی نگرانم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عزیزم منم بعد از بارداری اینطوری شدم الان بچم هشت ماهشه...تو چکار کردی ؟ من امروز خونریزیم بیشتر ... دقیقا منم هفت ماه و بیست پنج روزه سزارین شدم،من که داغونم،نابود شدم انگار دارم کمخون میشم،حالو خوب نیست بیحالم سرگیجه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 من از بعد سزارین پریود قرو قاطی داشتم توهم اینطور بودی؟ اره بهمن زایمان کردم،اردیبهشت شدم خرداد نشدم تیر شدم،مرداد نشدم شهریور شدم تا الان هستم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
مژی۶۸ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 762 دقیقا منم هفت ماه و بیست پنج روزه سزارین شدم،من که داغونم،نابود شدم انگار دارم کمخون میشم،حالو خوب ... تکلیفمون چیهمن هفت روزه دهرم دارو میخورم بدتر شدمگفتم شاید پری هستی هفته دیگه خوب نشدم بازم برم دکتر
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 تکلیفمون چیهمن هفت روزه دهرم دارو میخورم بدتر شدمگفتم شاید پری هستی هفته دیگه خوب نشدم بازم برم دکتر چی میخوری؟منو که احتمال پولیپ داده و کورتاژ میخاد بکنه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
مژی۶۸ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 762 چی میخوری؟منو که احتمال پولیپ داده و کورتاژ میخاد بکنه استروژن مفنامیک
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 استروژن مفنامیک من اچ دی،مفنامیک خوردم قطع نکرد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
مژی۶۸ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 762 من اچ دی،مفنامیک خوردم قطع نکرد تو میدونی مشکلت جیهب من گفت دیواره رحمت نازکه دارو داد ولی اصلا کم نشده
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 تو میدونی مشکلت جیهب من گفت دیواره رحمت نازکه دارو داد ولی اصلا کم نشده گفت هرچی سرخود خوردی هورمونات قاطی کرده خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم