2777
2789
عنوان

دبیر ادبیات مون امروز حرفهای عجیبی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 70 پست
با اینکه رشتم تجربیه اما عاشق ادبیاتم ، حتی نهایی زیر ۱۸ نشدم چه برسه به داخلی

😶😶برانکاااارد بیاااریددد چطوری من انسانی هستم ۱۴ شدم 😐😂

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جوری درس میده که بچه اصولی یاد میگیره از عهده امتحان نهایی بربیاد نه صرفا دو تا مثال آسون که خود ...

اخه زیر ۱۸ هنوز بزار یه یک ماه از مدرسه بگذره نه بابا خوب تدریس نمیکنه همیشه فقط بلد بگه ما عقب هستیم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

ادبیات خیلی شیرینه فقط باید دل بدی بهشچه جالب که گوشی میبرین، ما اگه گوشی میبردیم حتی برای مسائل درس ...

😂😂برای من تلخه 😑اهوم شعر حفظی هم هست وایییی خدا 

نه من بین تحصیل وقفه انداختم چند سال ۲۲سالمه الان دارم دوباره میخونم ولی خیلی سخته با بچه یکی پنج سا ...

خدا حفظشون کنه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

احتمالا می خواد از الان آمادتون کنه برای ترمخیلی از دانش آموزا ادبیات رو به بهانه اینکه راحته، مهم ن ...

😐😐آخه اینجوری فقط استرس میگیرم 😶اره میخونم ولی زیر ۱۸ خب بگو ۲۰ خودتو راحت کن آنقدر بدم میاد ازش 

من چی بگم با دوتا بچه گفت شنبه امتحان میگیرم از ۴درس ادبیات 😭😭😭😭چجوری بخونم

وااایییی خدا درکت میکنم ادبیات مفهومی هست باید کامل بلد باشی قواعد هر سال رو هعی