پارسال خیانت کرد من اول بهش هشدار دادم واون توجهی نکرد خانوادش رو درجریان قراردادم شاکی شده چرا اینکارو کردی و همش اذیت و بی محلی می کنی بخدا بریدم خداهم منو یادش رفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بهش میگم باهم رابطه داشته باش میگه تو هرزه ای همش فکرت تو این چیزاست محبت بش میکنم مگه برو خوش ...
تنها راه چاره اینه که نادیده بگیریش . میدونم سخته اما یه مدت پا رو دلت بذار و خودتو جور دیگه سرگرم کن بذار حس کنه مرکز توجهت نیست بعد ببین چجوری خودشو میکشه تا به چشمت بیاد.
همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍
نه که باهاش قهر باشیا. حرف بزن اما فقط حرفای عادی و در حد رفع تکلیف. اصلا درباره حال و احوال اون و خودت حرف نزن. به خودت برس اما رفتارت طوری نباشه که فکر کنه برا دلبری از اون به خودت رسیدی. یه جورم نباش که فکر کنه داری خیانت میکنی سمت گوشی نباش زیاد که نتونه بهت تهمت خیانت بزنه. وقتی خونس با کتاب یا یه کار هنری سرگرم باش که ببینه اهمیت خاصی براش قائل نیستی و علائق و سرگرمی خودتو داری
یعنی حرف دل منو زدی.یروز پسرم اومد گفت مامان تو از مامان فلانی(همون زنه که شوهرم باش دوسته) خیلی خوش ...
میگن حرف راست و از بچه بشنو اما بچه اینجوری آسیب میبینه که. نذار اصلا بچت چیزی بفهمه از این موضوع. بذار فکر کنه همه چیز روبه راهه. گناه داره ذهنش خراب باشه به خاطر شما
دلزده از چیش شده؟ بهتره بگی لیاقت نداره. یه جوری حرف میزنی شما انگار مقصر این خانومه. مرده شور دل آد ...
منظورم این نبود. همه ما یه معیارهایی تو ناخودآگاهمون داریم که خودمون ازشون بی خبریم. وقتی از کسی خوشمون میاد یعنی اون شخص اون معیارها رو داشته و خیلیاشون تیک خوردن. وقتی مردی به زنش خیانت میکنه یعنی نفرات جدیدی که وارد زندگیش میشن معیارهای بیشتری رو تو ناخودآگاه اون مرد تیک زدن. درنتیجه اون مرد اون زن رو با زن خودش مقایسه میکنه و از زن خودش دلزده میشه و دقیقا همین رفتارهایی رو انجام میده که شوهر اسی انجام داده. البته و صد البته هیچ توجیهی برای خیانت وجود نداره. همه ما ممکنه بعد از ازدواج با افراد دیگه ای آشنا بشیم که قلب ما رو به تاپ تاپ بندازن ولی این خود ماییم که باید این حس رو کنترل کنیم و به آغوش گرم همسر و خانواده برگردیم. با توجه به این توضیح، استارتر باید از معیارهای ناخودآگاه شوهرش آگاهی داشته باشه و کاری کنه که اون زن ها برای همیشه از چشمش بیفتن