2777
2789
عنوان

شوهرم بهم محبت نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 52 پست
حرفاتون درسته اما با تیکه آخرش من موافق نیستم. وقتی کسی توانایی کنترل هیجانات خودشو نداره و با یه عش ...

تو فرض کن مادرش عین دارکوب رو مغز منه  . فیلم ملی و راهای نرفته رو دیدی دقیقا توصیف زندگی منه. بعد زن غریبه نه با بابای روانیش سروکله میزنه نه مادرش نه همه کارهای خونه تنهایی رو دوششه فقط براعق وحال بهم زنگ می زنن . من تا اینجا تکون خوردم مادرش زنگ میزنه زنت مقلا فلان لباس رو خردیده  همش تو بریز و بپاشه معلومه مست می کنه گوشتش بداه نیست که مست کنه😏انگار من خیانت کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به حال خودش ولش کنیم که به همین کاراش ادامه میده و یه زندگی کامل از هم میپاشه. زن باید محرک تغیی ...

الان این آقا دست پیش و گرفته که پس نیفته. بند کرده که چرا به خانوادم گفتی؟ دیگه نمیگه چرا خودم خیانت کردم ؟ به نظر من باید به اینجور آدما بی محلی کرد هرچی دنبالشون بری و پیگیر بشی بیشتر دور میشن چون حق و به خودشون میدن و میگن پس زنم مقصره و خودشم میدونه که هی دنبال منه و بیشتر فاصله میگیره و حس خود شاخ پنداری میاد سراغش. الان این خانوم که بدترین رفتار یعنی خیانت رو از شوهرش دیده قطعا همچین چیزی جزو معیارهای ناخودآگاهش نیست پس اینم الان بره با یکی دیگه؟ بگه شوهرم معیارهام رو نداشت منم رفتم با یکی دیگه؟؟؟ اما چون آدم سالمیه نمیره خیانت کنه پس اونی که خیانت کرده ذات خودش همین بوده ربطی به طرفش نداره که اون باعثش باشه. همه ما صدبار با شوهرامون دعوا کردیم دعوای معمولی دعوای شدید اما مگه آدم تا تقی به توقی میخوره میره سراغ یکی دیگه؟؟ خیانت هیچ ربطی به رفتار طرف مقابل نداره تنها چیزی که نیاز داره ذات خراب و هوس بازه. 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

تو فرض کن مادرش عین دارکوب رو مغز منه . فیلم ملی و راهای نرفته رو دیدی دقیقا توصیف زندگی منه. بعد ز ...

خب بیا واقع‌بین باشیم فیلم پایان تابستان (2013) هم توصیف زندگی نفر سومه. اونم یه بدبخت دیگه اس رابطه شون سرشار از عشق و حال نیست. اونا هم هزارتا بحث و دعوا و دلخوری دارن تو رابطه شون. و این دقیقا همونجاست که باید وارد عمل بشی و خودتو نشون بدی. انقدر باید خوب باشی تا وقتی مشکلی تو اون رابطه به وجود اومد تو بتونی یه رابطه خوب رو تقدیم شوهرت کنی و مثل یه آهنربا به خودت جذب کنی

الان این آقا دست پیش و گرفته که پس نیفته. بند کرده که چرا به خانوادم گفتی؟ دیگه نمیگه چرا خودم خیانت ...

من ذات خراب رو به شخصه قبول ندارم. هیچ نوزادی با ذات شر به دنیا نمیاد. همه ما لوح های سفیدی هستیم که با تجربیاتی که کسب میکنیم یه سری مسائل روی ما حک میشن. برچسب زدن به یکی که فلانی ذاتش خرابه از نظر عقلانی و منطقی زیاد درست به نظر نمیرسه. به علاوه، حدیث داریم که فقط مرگه که چاره نداره. به نظر من، برای آدم کردن مرد خائن هم چاره وجود داره

من ذات خراب رو به شخصه قبول ندارم. هیچ نوزادی با ذات شر به دنیا نمیاد. همه ما لوح های سفیدی هستیم که ...

ذات روز اول یه لوح پاکه تو کتاب دینی هم همینو نوشته بود اما با توجه به اینکه اون شخص چجوری زندگی میکنه و چه نقشی روی این لوح سفید میزنه در طول سالیان ذات میتونه خراب بشه و این رفتارا ازش سر بزنه 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍