2777
2789
عنوان

شوهرم بهم محبت نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 52 پست
ممنون عزیزم. راستی درباره دوزبانه شدن کودک من به پسرم خودم از ۲/۵،سالگی که کامل صحبت کرد زبان یاد م ...

خیلی خوبه . پسر من الان سه سالشه الان داره صحبت کردنس کامل میشه البته هنوزم کامل کامل نیست. من از ده ماهگی براش پکیج آموزشی گرفتم کارتونای انگلیسی و اینا داشت براش پخش میکردم اما به نظرم همون باعث تاخیر کلامیش شد . دیگه پخش نکردم گفتم اول فارسی رو یاد بگیره بعد  

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

منظورم این نبود. همه ما یه معیارهایی تو ناخودآگاهمون داریم که خودمون ازشون بی خبریم. وقتی از کسی خوش ...

با آدمی که اونقدر عوضیه که با زن مردم دوست میشه باش رابطه داره و حتی قبل از اینکه بامن ازدواج کنه من چطور برخوردکنم دوسه سال اولم که من براش تازه بودم خیلی عاشق من بود برام گریه می کرد ساعت ۳ شب میومد دم پنجره ببینم  و.... ولی الان هر دفعه با یکیه چی بگم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه . پسر من الان سه سالشه الان داره صحبت کردنس کامل میشه البته هنوزم کامل کامل نیست. من از ده ...

اره پسرمن زود زبون باز کرد دوسالگی بود. یروز براش یه کارتون انگلیسی گذاشتم گفتم متوجه میشی ایناچی میگم گفت نه گفتم چون انگلیسی صحبت می کنن اگه میخای بفهمی باید یاد بگیری مثلا به آب میگن واتر   واهفته ای یکی دوتا کلمه جدید یادش میدادم

با آدمی که اونقدر عوضیه که با زن مردم دوست میشه باش رابطه داره و حتی قبل از اینکه بامن ازدواج کنه من ...

این یعنی تو قبلا اون معیارها رو داشتی. آدمی که قبلا یه بار این شکلی عاشقت بوده باز هم میتونه عاشقت بشه و براش یگانه ترین زن دنیا بشی. احتمالا یکی دو تا از اون معیارها تغییر کردن باید کشفشون کنی و دوباره برشون گردونی

تو اصلا نباید به روش میاوردی و نباید به خانوادش میفهموندی اینطوری هم باعث شده خجالت بکشه هم روش باز بشه با خودش میگه اون سری که خیانت کردم چیکارم کردن مگه ؟ تازه وقتی باهام کنار اومدن برم اره ...

ببین احساسی تصمیم نگیر اینکارایی که الان میکنی رو باید قبلا میکردی نوشدارو بعد مرگ سهراب اخه ؟؟؟

من پشت اونو نمیگیرم رفتارش خیلی زشت بوده 

منظورم این نبود. همه ما یه معیارهایی تو ناخودآگاهمون داریم که خودمون ازشون بی خبریم. وقتی از کسی خوش ...

حرفاتون درسته اما با تیکه آخرش من موافق نیستم. وقتی کسی توانایی کنترل هیجانات خودشو نداره و با یه عشوه یه زن غریبه که اونم احتمال زیاد شوهر داره بخواد از خود بیخود میشه و به زن زندگیش که عمر و حوونی و سلامتیشو تو زندگی این مرد گذاشته براش بچه آورده و چراغ خونشو روشن نگه داشته خیانت میکنه چرا باید زحمت درست کردن این خرابکاری به دوش اون زن بیگناه باشه؟ حالا بیاد ناخودآگاه شوهره رو کشف کنه که چه انتظاراتی داره که زن خودش اونا رو نداره اما زن همسایه مامان فلانی و احتمالا زن فلانی اونا رو داره؟ بعد بره اونا رو برآورده کنه ؟  همینجوریش زن بیچاره یه سر داره هزار سودا دیگه والا اینا اضافه کاریه. بعدم به نظر شما یه زن غریبه که تو زندگی طرف هیچ زحمت و مسئولیتی به عهده ش نیست مثلا کدوم معیار ناخودآگاه اون مرد خیانتکار و داشته که نرده به سمتش جذب شده؟؟ نظم و مسئولیت پذیری و دقت و خانه داریش مد نظرش بوده؟؟؟ یا صرفا یه پایه واسه عشق و حالشه؟؟ به نظرم اینا بهانه ست. آدمی که میره سمت خیانت با این حرفا میخواد کارشو توجیه کنه اگه نه اگه نصف محبتی که به یه زن غریبه میکنه به زن خودش کنه صد برابر اون براش پایه عشق و حال میشه اما مردا خودشون دریغ میکنن در آخرم زن بیچاره رو مقصر جلوه میدن 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

حرفاتون درسته اما با تیکه آخرش من موافق نیستم. وقتی کسی توانایی کنترل هیجانات خودشو نداره و با یه عش ...

اگه به حال خودش ولش کنیم که به همین کاراش ادامه میده و یه زندگی کامل از هم میپاشه. زن باید محرک تغییر مرد باشه. اگه زن تغییری ایجاد کنه و مرد متوجه این تلاش بشه خودشم رفته رفته شروع به تلاش کردن میکنه. مردا اکثرا دچار این لغزش ها میشن حالا یکی میتونه خودشو کنترل کنه دیگری نمیتونه. اونی که نمیتونه رو باید از چاهی که افتاده نجات داد و هیچکس از ناجیش بدش نمیاد نه؟