2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانمی که من میگم دعانویس

کارش فوق العادست یعنی بهتر از اینو من ندیدم

بخدا یجوری باهات حرف میزنه انگاری دوستت و چند ساله میشناسه

بعدم خدایی کارش جواب میده 

من که خداروشکر نتیجه دیدم

بعدم ببین اینکه میگن جن و اینا راه میدی تو زندگیت 

اونا دعاهای همراه با نجاست و ...هست 

اینا دعاهای رحمانی که میگه انجام بدی

خواستی بگو ایدیشو بدم بهت

فقط خدا نگذره ازاونایی که با طلسم زندگیه یه نفر رو نابود میکنن.به خاطر یه کینه با سرنوشت دیگرون بازی ...

دقیقاً ایشالا کسایی که طلسم میکنن و کلا شغلشونه دستگیر بشن یا کسایی که پیش این افراد میرن هم جریمه بشن تا دیگه از اینجور اتفاقا نیفته من کسی رو قضاوت نمیکنما بعضیا احساس میکنن که اگه برن پیش این افراد مشکلشون حل میشه و حالشون خوب میشه ولی نمیدونن که چه عواقب بدی در انتظارشونه برای همین میگم اگه کسی تا الانم پیش این افراد میرفته دیگه نره تا مشکلی هم بوجود نیاد 

دقیقاً ایشالا کسایی که طلسم میکنن و کلا شغلشونه دستگیر بشن یا کسایی که پیش این افراد میرن هم جریمه ب ...

یکی که باهام دشمنی داشته برام طلسم گرفته.زندگیم نابود شده.یکی از اون موجودات عاشقم شده.خیلی بده.میگن اگه یکیشون عاشق آدم بشه نمیذاره آدم با کسی ازدواج کنه و خوشبخت بشه.زندگیش رو نابود میکنه.

این خانمی که من میگم دعانویسکارش فوق العادست یعنی بهتر از اینو من ندیدمبخدا یجوری باهات حرف میزنه ان ...

سلام

این جا تبلیغ دعانویس کردن کلا ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یکی که باهام دشمنی داشته برام طلسم گرفته.زندگیم نابود شده.یکی از اون موجودات عاشقم شده.خیلی بده.میگن ...

ای بابا 

تحقیق کن ببین چجوری میتونی باطلش کنی و بسپر دست خدا ایشالااا که درست میشه 

گوسفند که قربونی میکنن.الان که اصلا گرونه.

نه می‌دونی آخه من کلاً معتقدم که نباید به گوسفندا یا حالا هر حیوونی آدم آییب برسونه به جاش میتونی صدقه بدی یا به نیازمندان کمک بکنی و در کنارش از خدا هم بخوای که انرژی‌های منفی رو ازت دور بکنه