2777
2789

۳۶هفته و ۵روزمه 

۲ ابان نوبت عمل سزارین دارم

درد کشاله ران

کمر درد

به سختی بلند شدن از سر جام

کسالت و خستگی و کوفتگی بدن

افزایش ترشحات سفید رنگ واژن

سختی در راه رفتن و تیر کشیدن واژن

تکرر ادرار در حد ۳بار شب تا صبح

بچه ها شکمم خیلی بزرگ شده تا ۱۳ روز دیگه طاقت نمیارم سخت داره میگذره بهم این روزای اخری.

کل بارداری یک‌طرف این ماه اخرم یک‌طرف 

چیکار کنم این ۱۳ روز باقی مونده زود بگذره؟

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از علائم اخر بارداری میترسیدم و به ۳۶ هفته نرسیدم و اورژانس شدم

چن کیلو بود بچت. تو دستگاه رفت؟ چن هفته بودی

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

منم ۳۷ هفتمه تاریخ ۱ آبان داده 😍🥰

اخرین پریودت کی بوده

چن کیلو بود بچت. تو دستگاه رفت؟ چن هفته بودی

عزیزم ازچند هفته خیلی سنگین شدی منظورم اینه ی دفه وزنت فرق کرد؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فقط بخور و بخاب و از این سیزده روز باقی مونده لذت ببر ک باید شبا تا صب بیداری بکشی و بچه نگهداری🤦‍♀ ...

بچه اولم ک خوب بود شبا میخوابید راحت خداکنه اینم اذیتم نکنه

۳۴ هفته و ۶ روز کیسه ابم پاره شد. دو کیلو و نهصد بود. یک هفته بستری بود الانم تو بغلمه😍

وزنش خوب بوده. زرد نشد؟ 

منم ۳۶و پنج روزمه 

امشب انقد دستام گزگز میکنن همش یه طرف این هفته های اخرم یه طرف خدایا بسلامتی و بخیر بگذرون این روزارو برای همه ان شاالله من طبیعی میخوام دیگه نمیدونم کی بشه خدا داند