2777
2789
عنوان

بیاین از علائمم بگم ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 33 پست
عزیزم ازچند هفته خیلی سنگین شدی منظورم اینه ی دفه وزنت فرق کرد؟؟؟

من این سری اصلا چاق نشدم.بچه اولم چاق شدم ولی اینبار فقط ۵کیلو اضاف کردم در عرض ۹ماه بارداری.ولی خب حس سنگینی رو‌ از سه ماهه سوم دارم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۶و پنج روزمه امشب انقد دستام گزگز میکنن همش یه طرف این هفته های اخرم یه طرف خدایا بسلامتی و بخی ...

اخرین پریودت کی بوده؟ طبیعی اگر ماهت رو‌کامل کنی میشه حدودا ۱۲یا۱۳. ابان

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

من این سری اصلا چاق نشدم.بچه اولم چاق شدم ولی اینبار فقط ۵کیلو اضاف کردم در عرض ۹ماه بارداری.ولی خب ...

من الان ۲۶هفته و ۴روزم وقتی برای بیرون لباس میپوشم هیچکس نمیفهمه باردارم و کارامم عادی انجام میدم.اما دوسه هفته ای میشه دردواژن دارم.

ینی ممکنه ماههای اخر وزنم بره بالا؟؟؟پیاده روی میکنم. خرید میرم. هرجامیرم سعی میکنم نم نم پیاده برم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چرا زردی که اکثرا میگیرن. هم اونجا براش دستگاه گذاشتن هم یه شب تو خونه خودم براش دستگاه گذاشتم

منم میترسم زرد بشه همه چی خوردم تو بارداری

من الان ۲۶هفته و ۴روزم وقتی برای بیرون لباس میپوشم هیچکس نمیفهمه باردارم و کارامم عادی انجام میدم.ام ...

هر بچه ای فرق میکنه من از اولش خودم لاغر شدم حتی. وزنمم کم‌بالا میرفت ولی رشد بچه خوب بود تو سونو‌ . ولی بچه اولم هم رشد بچه خوب بود هم خودم چاق شده بودم. ولی در کل عمده ی وزن‌گیری خودت و جنین سه ماهه اخره

۱بهمن بود سونو برام ۱۱ابان زده اما خب دیگه عقب جلو میشه

من ۸ ابان . پس معلومه لقاح تو دور تر انجام شده 

هر بچه ای فرق میکنه من از اولش خودم لاغر شدم حتی. وزنمم کم‌بالا میرفت ولی رشد بچه خوب بود تو سونو‌ . ...

ممنون گلم انشائ الله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تو هم یکم بود اخریش؟؟

ن من شروع اخرین پریودم ۸ بهمن بوده