2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم همه خوشبختن همه چی دارن جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 76 پست
ارزوته بخدا اگه داشتی روزی هزار باربه غلط کردن میفتادی بیشفعالی نمیدونین یعنی چی زندگی روبه کامت تلخ ...

درمان داره من بچه بیش فعال اطرافم دیدم ک با دارو کنترل میشن پیگیر شو 

اینو شما میگی ک بچه داری و طعم مادر شدنو چشیدی منی ک حسرت شنیدن صدا و خنده ی بچه تو خونم شده رویا ن ...

ببین من فقط اون اولش بچه رو برای حرف وحدیث اوردم ولی خیلی اشتباه کردم باید اول همه شرایط برای زندگی آروم اون بچه فراهم بشه بعد بیاریم من اشتباه کردم من درحق بچه هام بدی کردم من نتونستم مادرخوبی باشم هزاربارپشیمونم بچه روبخاطر خودم اوردم منم دوس داشتم یادمه میگفتم وای کی میاد تو حال بازی کنه سر سفره بشینه ولی عادی میشه ادم باید همه چی رو فراهم کنه من خیلی خیلی پشیمونم کاش خدا عقل بهم میداد عقل درست حسابیم نداشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز جدا نشدیم من یه کار بچگونه کردم برای خرید عروسی قرار بود نفری یه نماینده ببریم شب آخر خواهرش زن ...

این چیزا پیش میاد اشتباه کردی از خواهرش معذرت بخواه وبرین سر زندگیتون

درمان داره من بچه بیش فعال اطرافم دیدم ک با دارو کنترل میشن پیگیر شو

پیگیرم ولی بازم مثل بچه های معمولی نمیشن خیلی سخته زندگی اینجوری بقیه خیلی راحتن من حسرت همین راحت زندگی کردنو میخورم کاش فقیر بودم ولی 😔

پیگیرم ولی بازم مثل بچه های معمولی نمیشن خیلی سخته زندگی اینجوری بقیه خیلی راحتن من حسرت همین راحت ز ...

کی گفته مثل بچه های معمولی نمیشن چرا عیب میذاری روی بچه طفل معصوم اتفاقا من زیاد دیدم بچه های بیش فعال با درجه های متفاوت ک مثل بچه های معمولی درس خوندن بزرگ شدن و تو اجتماع پذیرفته شدن

شما نمیخوای سختی های زندگی رو تحمل کنی همونایی ک فکر میکنی معمولی هستن و راحتن هم تو زندگیشون با ده ها چالش مواجه میشن هیچکسی بدون غم و غصه نیس مطمئن باش

ببین من فقط اون اولش بچه رو برای حرف وحدیث اوردم ولی خیلی اشتباه کردم باید اول همه شرایط برای زندگی ...

نه من اصلا ب فکر حرف و حدیث دیگران نیستم واقعا بچه دوست دارم و مطمئنم اگه بچه دار بشم دار و ندارمو ب ماش میریزم 

درسته باید شرایط فراهم باشه ولی شما هم الان ک خدا بهت بچه داده ناشکری نکن و کمکش کن زندگی عادی داشته باشه شما خودتم داری انگ غیرعادی بودن ب بچه خودت میزنی... من صدها زن تو این چند سال دیدم ک آرزوشون ی بچه اس 

هنوز جدا نشدیم من یه کار بچگونه کردم برای خرید عروسی قرار بود نفری یه نماینده ببریم شب آخر خواهرش زن ...

تایپکتو خوندم ناراحت شدم عزیزم به نظرم اونا میخوان بترسوننت با طلاق تو عذرخواهیتو کردی ولی اونا میگن طلاق بگو باشه طلاق بگیریم قبول ،قتل که نشده انسان ممکنه خطا کنه ،خودتو محکم نشون بده ،به شوهرتم زیاد اس اینا نده 

تایپکتو خوندم ناراحت شدم عزیزم به نظرم اونا میخوان بترسوننت با طلاق تو عذرخواهیتو کردی ولی اونا میگن ...

همسرم میگه طلاق نه ولی خودتو اصلاح کن و عاقلانه تر رفتار کن

پیش مشاوری هم ک رفتم معرفیم کرد ب روانپزشک چون ک استرس و اضطرابم دیگه خارج از کنترلمه جدیدا حس میکنم افسرده هم شدم

ولی حب همسرم هم باید یه سری اصلاحات انجام بده و نذاره حانواده اش کلا تو زندگیمون دخالت کنن

الان هم پیش زوج درمان میریم هم من جدا مشاوره و دکتر 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

نه من اصلا ب فکر حرف و حدیث دیگران نیستم واقعا بچه دوست دارم و مطمئنم اگه بچه دار بشم دار و ندارمو ب ...

من خودم بیمارگونه و ازبیماری خودم خبرنداشتم بابچه دارشدن بیماریم به اونم منتقل شدمنم عاشق بچه بودم ولی من لیاقت نداشتم خدانباید به من بچه میداد خداکه میدونست اگه به دنیابیاد چه زجری میکشه چرا داد ناشکری نمیکنم من فکر اینم که بچه ها خیلی گناه دارن اوناباید توبهترین شرایط و بدون هیچ دغدغه ای بزرگ بشن  

همسرم میگه طلاق نه ولی خودتو اصلاح کن و عاقلانه تر رفتار کنپیش مشاوری هم ک رفتم معرفیم کرد ب روانپزش ...

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم ی چیزی بهت بگم هیچ وقت بد خانواده شوهرتو بهش نگو بزار خودش متوجه بشه ،حالا من تعریف کنم از زنداداشم که تازه عروسی کرده ،خرید داشتن من به داداشم گفتم که دو تایی برین ولی عروسمون  مادرشم  با خودش برد دفعه بعد مامانم گف که تو به جای من برو منم با اصرارشون رفتم ، خدا شاهد میگیرم منو دیدن انقد اخم کردن با داداشم تو خیابون دعوا کرد گزیه کرد قهر کرد که چرا خواهرتو آوردی قراره من خرید کنم یا خواهرت من همون لحظه جدا شدم برگشتم خونه فقط خدا میدونه چقدر ناراحت شدم ! جالبش میدونی چیه همه منو دعوا کردن که چرا رفتی !! الان عروسی گرفتنو  و تموم شد ولی من دلم با هیچ کدوم صاف نمیشه هیلی دلمو شکست

من خودم بیمارگونه و ازبیماری خودم خبرنداشتم بابچه دارشدن بیماریم به اونم منتقل شدمنم عاشق بچه بودم و ...

ببین عزیزم هیچ بچه ای بدون دغدغه و مشکل نیس تو هر خونه و خونواده ای مشکل و چالش هست 

آره شاید شما با این روحیات بهتر بود بچه دار نمیشدی یا شاید باید بیشتر آمادگی پیدا میکردی

ولی اینا همش رویا و خیاله واقعیت اینه ک الان شما مادری و بچه داری باید مسئولیت مشکلاتشو ب عهده بگیری باید قوی باشی مادر و پدر خدای بچهاشونن تکیه گاه و پناه بچه ها هستن اگه شما ضعیف باشی اون طفل معصوم ب کی پناه ببره؟

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم ی چیزی بهت بگم هیچ وقت بد خانواده شوهرتو بهش نگو بزار خودش متوجه بشه ،حال ...

برای منم خواهرشوهرم تند تند رفت آرایشگاه و لباس عروس رو گنسل کرد تا ابد این خاطره بد برام میمونه و فکر نمیکنم تا آخر عمر این کاراشون رو فراموش کنم 

بفرض اینکه من نفهمی کردم بچگی کردم باید همون موقع زنگ میزدن ب مادرم یا برادرم موضوع رو حل میکردن اما متاسفانه دنبال بهونه برای کنسل کردن بودن 

تا ابد از عروسی متنفرم

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ببین عزیزم هیچ بچه ای بدون دغدغه و مشکل نیس تو هر خونه و خونواده ای مشکل و چالش هست آره شاید شما با ...

پسرم خیلی سختی میکشه میدونم من هرچقدرم کمکش کنم خیلی سخته اصلا خوب نمیشه 

برای منم خواهرشوهرم تند تند رفت آرایشگاه و لباس عروس رو گنسل کرد تا ابد این خاطره بد برام میمونه و ف ...

ببین اونا خوشحالن اینجوری میکنن تورو اذیت کنن توکل کن به خدا ،فقط ی کار کن با شوهرت خوب باش با سیاست باش تموم میشه روزای بدت انشالله ،من زنداداشم دو بار جدا شده ی اعتماد به نفسی داره بیا و ببین ،تو بازار ی الم شنگه ای راه انداخت بیا و ببین ،الان هی بهم میگه فلانی اون وسیلتو از کجا خریدی واسه منم بخر یا فلان کارو برام بکن بخدا دلم باهاش صاف نمیشه ولی به خاطر برادرم مجبورم چون برادرم ی اخم بهش کنیم ناراحت میشه