2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم همه خوشبختن همه چی دارن جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 76 پست

ابجی هر کسی یه مشکلی داره 

خدایی من سه ساله درگیر اضطراب و استرس و حملات پانیکم زجری که تو این 3 سال کشیدم هیشکی نکشیده بعد از واکسن کرونا اینجوری شدم بالای 100 میلیون هزینه کردم خوب نمیشه مشاور روانپزشک طب سنتی هر چیزی که فکرشو کنی انجام دادم به هیچ صراطی مستقیم نیس شاید تا اخر عمر همینجوری باشم کاری که از دستم براومده انجام دادم دیگه بقیش دست من نیس چاره ای نیس 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا سخت نیس دردمنونداری بفهمی اون دردا چیزی نیس به نظرم

استارتر امیدوارم مشکل شماهم حل بشه اما بدون تنها تونیستی ک باحال بدت داری میجنگی و هر روز حالت خرابه مثلا زندگی و حالو روز منو ببینی خون گریه 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
اون اگه دوست نداشت جدانمیشد آبروریزی روبیخیال مگه توکاری کردی

هنوز جدا نشدیم 

من یه کار بچگونه کردم برای خرید عروسی قرار بود نفری یه نماینده ببریم شب آخر خواهرش زنگ زد ک منم دوس دارم بیام منم عصبانی شدم گفتم این همه آدم برای ۴ تا چیز خرید چ خبره مگه..

هیچی دیگه خودم گند زدم ب عروسیم با رفتار نابالغانه

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

هنوز جدا نشدیم من یه کار بچگونه کردم برای خرید عروسی قرار بود نفری یه نماینده ببریم شب آخر خواهرش زن ...

عزیزم خب چرا تندبرخورد کردی مخصوصا شما ک اول راهی و همه خانواده شوهر حواسشون ب رفتار شماست بنظرم از خواهرت شوهرت معذرت خواهی کن وبگو سر یه موضوع ناراحت بودم اصلانفهمیدم چی گفتم بعدشم دیگه ازاین رفتارا نکن خودت و خشمت رو کنترل کن تا کار دست خودت ندی

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
خدا من یکی رو گذاشته کنار میدونم

بعضی وقتا منم همین فکرومیکنم 

عزیزم خب چرا تندبرخورد کردی مخصوصا شما ک اول راهی و همه خانواده شوهر حواسشون ب رفتار شماست بنظرم از ...

الان تحت درمانم پیش مشاور و روانپزشک میرم😔

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ناشکر نباش گلم من آرزوم همون بچه بیش فعالی ک شما میگی🙂💔

ارزوته بخدا اگه داشتی روزی هزار باربه غلط کردن میفتادی بیشفعالی نمیدونین یعنی چی زندگی روبه کامت تلخ که نه مرگ میکنن

تنهایی بهترازبچه دارشدنه هزار جور دردسر

اینو شما میگی ک بچه داری و طعم مادر شدنو چشیدی منی ک  حسرت شنیدن صدا و خنده ی بچه تو خونم شده رویا نظرم این نیس

با انواع و اقسام قرص و دارو دارم با سلامتیم بازی می‌کنم و تهش نمیدونم چی میخواد بشه