2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم همه خوشبختن همه چی دارن جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 76 پست
من میدونم اون چیزارو ولی میدونم حداقل بیشفعال واین جور مریضی ندارن بخداراضی بودم سرطان بگیرم ولی بیش ...

همه     میخورن ک مسخره میکنن 

خودشون پر از ایرادن

عزیزم غصه نخور تروخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میگی خوب نمیشه؟ دکتر گفته؟

فقط داروکنترلشون میکنه وگرنه خوب نمیکنه باید تااخرعمرداروبخ رن من موقع ازدواجش چطوری بگم پسرم دارو های روانی میخوره😭اگه نخوره به کارهای خلاف کشیده میشه دست خودش نیس خیلی سخته بابقیه متفاوت باشی همه تردت میکنن بدترازین دیگه نیس 

فقط داروکنترلشون میکنه وگرنه خوب نمیکنه باید تااخرعمرداروبخ رن من موقع ازدواجش چطوری بگم پسرم دارو ه ...

دکتر اینو بهت گفته؟ اتفاقا چند تا بچه توآشنا و فامیل ما بیش فعال هستن ولی واقعا عادی رفتار میکنن ب جز شیطنت هایی ک دارن و اینکه ی کم در یادگیری درس مشکل دارن...من تازگیا متوجه شدم ی دوره دارو مصرف میکردن و بعدشم قطع کردن دارو رو

بهرحال با چند تا دکتر متخصص مشورت کن علم مرتب در حال پیشرفته انشااله راهی برای درمان بچه شما هم پیدا نیشه

دکتر اینو بهت گفته؟ اتفاقا چند تا بچه توآشنا و فامیل ما بیش فعال هستن ولی واقعا عادی رفتار میکنن ب ج ...

ان شالله ممنون فقط صبر میخواد ولی بعضی وقتا دل آدم دیگه میگیره یه جاکم میاره 

ان شالله ممنون فقط صبر میخواد ولی بعضی وقتا دل آدم دیگه میگیره یه جاکم میاره

متوجهم منم تو این سالهای سختی ک گفتم بارها کم آوردم شکستم گریه کردم ضجه زدم تو خلوت و تنهایی التماس خدارو کردم ولی باز اشکامو ماک کردم و دستمو ب زانوم گرفتم و پا شدم با توکل ب خدا ادامه دادم ی وقتایی با وجود همه سختی ها فقط باید ب مسیر ادامه بدی ب امید روزی ک بالاخره خداوند جواب دعاهاتو بده

امیدوارم بچه گلت سلامت کاملشو ب دست بیاره و در پناه خدا و زیر سایه پدر و مادر همیشه شاد و موفق باشه عزیزم💚🌱

ببین اونا خوشحالن اینجوری میکنن تورو اذیت کنن توکل کن به خدا ،فقط ی کار کن با شوهرت خوب باش با سیاست ...

کاش اونا هم یه کم به فکر برادرشون بودن فقط میخوان منو اذیت کنن و انگار نمیفهمن با این کارشون منم اذیت میشم

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خدا گذاشت من داغ یتیمی روبچشم گذاشت بااون سن کمم کتک بخورم تحقیربشم گذاشت هرکی خواس حالمو خراب کنه خ ...

انشاالله درست می شه این نیز بگذرد ،گلم من زندگی سختی داشتم از وقتی ازدواج کردم یک روز خوشحال نبودم ،ی زندگی پر از استرس و تنش ،پر از حقارت ولی چه می شه کرد انقدر غصه خوردم که همه دردی گرفتم ،می خوام برم دکتر روان پزشک ‌که با دارو مشکلاتم رو حل کنم ،نمی دونم قسمت ما هم این بوده 😢دیگه بعد از ۲۵ سال غصه سر شدم باید بپذیرم زندگی همینه که هست ،بلعکس تو فامیلی زندگی می کنم که خدا رو شکر همه خوشبختن ،پول ،زیبایی ،بچه سالم ،دل شاد همه اینا رو دارن ،تازه من باید پیش این فامیل نقش خوشبختی بازی کنم دیگه فکر مهاجرت به شهر دیگه افتادم که حداقل از فامیل دور باشم دیگه توان فیلم بازی کردن هم ندارم 😭

متوجهم منم تو این سالهای سختی ک گفتم بارها کم آوردم شکستم گریه کردم ضجه زدم تو خلوت و تنهایی التماس ...

ممنون عزیزم ایشالله توهم به خواسته دلت برسی برات دعامیکنم اگه لایق باشم