2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم همه خوشبختن همه چی دارن جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 76 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسرت مادر🖤😭😭😭😭

منم همینطور

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من کل فامیل دارن آماده میشن برای عروسیم تو آبانه 

خانواده داماد همه چی رو کنسل کردن 

هنوز خونمون مهمون میاد برای تبریک

نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خدا به دلت ارامش بده 🤲🤲اللهم صل علی محمد وال محمد به نیت حاجت روایی ت 🤲

خدا گذاشت من داغ یتیمی روبچشم گذاشت بااون سن کمم کتک بخورم تحقیربشم گذاشت هرکی خواس حالمو خراب کنه خدا فقط ازین چیزامیده خدا بهم آرامش نمیده خدا تونست اعتمادی که بهش داشتمو هم ازبین ببره  

بخدا منم امشب دلم خیلی گرفته میخواستم بیام هم دردی ولی اخه چرا نوشتی سرمو تو پاهای کی بذارم گریه کنم    مردم از خنده دختر

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من کل فامیل دارن آماده میشن برای عروسیم تو آبانه خانواده داماد همه چی رو کنسل کردن هنوز خونمون مهمون ...

به درک اصلا ناراحت نباش اصلا فکرهیچی نباش بهتر که ازالان طرفاتوشناختی

عزیزم توکلت به خدا باشه من دارم ازمادرمعلول دایی معلولم نگهداری میکنم خیلی سختمه بعضی وقتا کم میارم ولی بازمیگه خدابزرگه شایدامتحان باشه 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
بخدا منم امشب دلم خیلی گرفته میخواستم بیام هم دردی ولی اخه چرا نوشتی سرمو تو پاهای کی بذارم گریه کنم ...

پس چی بگم حالم بده به تهش رسیدم دیگه نمیتونم من تموم شدم دیگه بدنم کشش غم نداره 

به درک اصلا ناراحت نباش اصلا فکرهیچی نباش بهتر که ازالان طرفاتوشناختی

من دوس ندارم جدا شم زندگی و شوهرم رو دوس دارم😔

آبروم تو کل شهرمون میره 😔

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بخدا سخت نیس دردمنونداری بفهمی اون دردا چیزی نیس به نظرم

میشه بگی چرا بهم زدن شوهرت چیزی نگفت

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
پس چی بگم حالم بده به تهش رسیدم دیگه نمیتونم من تموم شدم دیگه بدنم کشش غم نداره

هیچی موندنی نیست ،به این فکر کن که همه چی میگذره و خدا گفته بیش ازتوانت بهت تکلیف نمیدم برا هر صبری هم اجری درنظر میگیره روزای خوب تو هنوز نیومده و درراهه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است