2777
2789

همه معمولین دارن زندگیشونومیکنن من بامشکل بیشفعالی خودمو پسرم میجنگم اخرم هیچی به هیچی از دنیامتنفرم حسرت همه چی روبه دلم کاشت حسرت مامانم حسرت معمولی بودن حسرت یه کودکی آروم حسرت یه خانواده خوب حسرت یه عشق حسرت بچه های آروم حسرت معمولی بودن 😭😭😭😭😭سرموتو پاهای کی بزارم گریه کنم دلم خدا و اماما همه رو صداکردم قسمشون دادم ولی هیچ نورامیدی ندیدم خیلی بی انصافیه این دنیا خوشبحال همتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم با تنبلی تخمدانم😭

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

عزیزم با ناراحتی ک چیزی حل نمیشه.

نمدونم مشکلتون در چه حده ولی خوب اکر اینقدر تحت فشارید برید تراپی .گاهی کمکی بگیرید که به خودتون بتونید بیشتر برسید 

همه تو زندگیشون مشکل دارن کیه که بتونه بگه هیچ مشکلی نداره

من امروز دکتر بودم هشت ساله ک میرم و میام و ساعت ها تو مطب میشینم خانم های باردار رو تماشا میکنم، هزینه میکنم و هر ماه ناامید میشم هر ماه مکررا میخوره تو ذوقم سه تا سقط داشتم ی بارداری خارج از رحم هر روز کلی قرص و آمپول و توصیه های دیگران....

هر کسی بار غمش توی دلشه کمتر کسی میاد سفره دلشو باز کنه پیش من و شما

شما تو بطن زندگی دیگران نیستی خیلیا هم ممکنه شما رد ببینن و بگن شما خوشبختی در اخر امیدوارم که پسرتو ...

نمیشه حتی داروهم اثرنمیکنه دلم میشکنه باید ماروزی۸ باردارو بخوریم ولی بازم اثرچندانی نداره ولی دیگران خیلی راحتن معمولین اونوقت به به چشم تحقیر امیزنگاه میکنن  

شما تو زندگی بقبه نیستین همه با یسری جیزا درگیر هستن فقط نوعش فرق میکنهتاپیک آخرم رو بخون

من میدونم اون چیزارو ولی میدونم حداقل بیشفعال واین جور مریضی ندارن بخداراضی بودم سرطان بگیرم ولی بیشفعال نباشیم خیلی سخته خیلی هرلحظه تحقیرت میکنن میدونین یعنی چی یعنی ازجونت سیرت میکنن روزی هزاردفه مرگ