2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

372 بازدید | 67 پست

سلام بچه تو رو خدا کمک کنید اگ میدونید من تنبلی تخمدان دارن چند ساله عادتمو با قرص مدروفوم مدروکسی میارم و ب شدت کمه خون ریزیم.. هر دکتریم رفتم گفته این قرص و تا اخر بخور کسی از شما هست چیزی بدونه قرص بخورم یا ن یا برم متخصص طب سنتی.. کلافه شدم از قرص خوردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمت چیه؟ برا تنبلی تخمدان میگن اصلاح سبک باید کنی

24 سالمه و مجرد..  عادتم نمیاد و شکم کردم.. دکترم هر جا میرم میگه این قرصو باید بخوری. ولی دیکه با قرصم نمیاد.. 

24 سالمه و مجرد.. عادتم نمیاد و شکم کردم.. دکترم هر جا میرم میگه این قرصو باید بخوری. ولی دیکه با ق ...

حتما روزی یه ساعت پیاده روی تند داشته باشه ، قند و شکرو کلا حذف کن ، سرخ کردنی به حداقل برسون 

🤍🌱
24 سالمه و مجرد.. عادتم نمیاد و شکم کردم.. دکترم هر جا میرم میگه این قرصو باید بخوری. ولی دیکه با ق ...

اینو یکی از اعضای سایت که ماما هم بود به من گفت 

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

دکتر نرفتین مجردین یا متاهل من میترسم واسه بارداری چون میگن یکی از پایه ها نازایی

متاهل

چرا عزیزم دکتر زیاد رفتم 

متاسفانه داروها هم دادن مصرف کنم باعث اضافه وزن ام شده 

اضافه وزن هم تنبلی تشدید میکنه