2777
2789

سلام

بماندتوی اون تاپیک چقدربه معلمهاتوهین شد که البته وصدالبته معلم دختراستارترحقش بود

ولی خداییش معلم دلسوز ومهربون کم نیس ودشمن جون بچه هانیستیم

پنجم دخترانه بودم یه روستای نزدیک پارسال ،بخاطرراه طولانی وسط آبان جابه جاشدم من گریههه شاگردامم گریههه بعدش براشون هدیه وکارت پستال وخوردنی فرستادم😍

امسال یه مدرسه خوب شهرم پنجم  دختران ام .امروز بعدکلی تنوع توی درس هنروپانتومیم وخوبی وخوشی یکیشون توی گوش یکی دیگشون گفته خانم فلانی(یعنی من)ریده!!😅😁بااینکه این دختره دوستم داره ها نمیدونم چش شده !!

خلاصه پخش شدوبه گوشم رسیدومنم ده دقیقه اخم وجدی بعددیدم داره برای اونیکی خطونشون میکشه چراپخش کردی ومنم همه رازهات رامیگم ومنم گفتم ول کنین بیاین به هم دست بدین وصلواااات ومن گذشتم وپرونده رابستم😅

فقط این وسط من یه فحش خوردم😂

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من کلا به معلم ها حس بدی دارم 

چون ۱۲ سال معلم هام عقده ای بودن همشون 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی دوتاشون فرشته بودن

غرزدناشونم عشق بود

کاش بتونم امسال کنکور بیارم یه روز برم بهشون سر بزنم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

من سال ۸۸ کلاس سوم راهنمایی بودم تکلیف ریاضیمو ننوشتم معلمم جلوی بچه ها گوشمو پیچوند دیگه تاآخرسال بهم محل نذاشت یه آدم اضافی بودم سرکلاس خداازش نگذره 😐ولی معلم خوب هم داریم خواهرخودم معلم کلاس پنجمه همه ی بچه ها عاشقشن خواهرم چندروزه بچش سقط شده نتونسته بره مدرسه شاگرداش گریه میکردن میگفتن معلممونو میخوایم حالا خواهرم چندروز دیگه میره مدرسه خداروشکرحالش خوبه

یبار داشتم درس میدادم بینش برا اینکه حالو هوای بچه ها تغییر کنه جک گفتم براشون یهو یکی ته بو  گفت این اوسکول چی میگه منم گفتم اوسکول خودتی بین حرفام . اصلا فک نمیکرد بشنوم

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

من خودم معلمهای بد زیادداشتم

ولی قضاوت وجمع بندی نمیکنم بهرحال خیلیاشونم خوب بودن😊

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بیایم با هم صادق باشیم : معلم خوب واقعا خیلی کمه . اکثر افرادی که آموزش پرورش با اون فیل تر مزخرفش  استخدام می کنه ، مشکلات حاد شخصیتی و رفتاری دارن .

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
یبار داشتم درس میدادم بینش برا اینکه حالو هوای بچه ها تغییر کنه جک گفتم براشون یهو یکی ته بو گفت ای ...

این مواقع باید چ ریکشنی داشته باشی

همیشه سواله برام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از معلم ها بیزارم حتی همینایی ک تو سایت ان

می تو عزیزم . سس نگو من الان معلمم بمم برنخورد ککمم نمیگزه😔😂😅🤩😍

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
یبار داشتم درس میدادم بینش برا اینکه حالو هوای بچه ها تغییر کنه جک گفتم براشون یهو یکی ته بو گفت ای ...

آدم خیلی موقعهامیزنه بیخیالی دیگه

اماخب یه عده توی همین سایتم انگارنفرت عجیبی ازخانمهای معلم دارن

ممکنه ریشه درچیزدیگه ای هم باشه