2777
2789

لطفا جواب بدید دکتر رفتم فایده نداشت بحث ایندم وسط

دو ساعت اول صبح پا میشم درس بخونم همه چیز میفهمم عالی بعدش مغزم یهو قفل میشه از خستگی نیس اصلا 

بعد مثلا ی بشقاب پر غذا میخورم ۱ ساعت بعد وحشتناک گرسنه ام بعد  قند خونم میفته گیج میزنم حالت تهوع سردرد میگیرم هیچی نمیفهممم مغزم قفل میکنه رسما

یعنی رسما دارم روزی ۵ بشقاب غذا میخورم

بخدا ۲۴ ساعته در حال خوردنم الان ی بشقاب برنج و قرمه سبزی خوردم ۱ و نیم ساعت گزشته گشنمه باز با حال بد و سردرد و افت فشار

چیکار کنم هیجی از درس نمیفهمم از رو متن میخونم نمیفهمم هر روز بساطم همینه بخاطر ک مجبورم بخورم ۱۱ کیلو اضافه وزن پیدا کردم وگرنه نمیتونم درس بخونم سردردم الان هم به زور ۵ تا شیرینی فشارم اومد بالا همش فشارم میفته نمیتونم درس بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم خونی نداری دوست من؟

فکرت جایی مشغول نیست؟؟

جوونا مشغله و درگیری فکری زیادی دارن این باعث عدم تمرکز و در نتیجه پرخوری میشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مصرف برنج رو کم کنید که چاق نشید بجاش پروتئین بخورید و سعی کنید غذاهای دیرهضم بخورید و داروخونه قرص کرومیوم بگیرید بخورید قند خونتون رو متعادل نگه میداره 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
آزمایش و چک آپ کامل دادی ؟ قند نداری؟؟

هیچ مشکلی نداشتم تو ازمایش ها من رسما چندسال همش فست فود میخورم رفتم دکتر میگ ازمایش هات اوکیه میگم ویتامین بنویس برام میگ نیاز نداری

کم خونی نداری دوست من؟فکرت جایی مشغول نیست؟؟جوونا مشغله و درگیری فکری زیادی دارن این باعث عدم تمرکز ...

دکتره احمق گف اوکیه ازملیشات همه چیت خوبه من خودم میفهمم بدنم خالی کرده بسگی فست عود خوردم میگم من همش پیازا سیب زمینی میخورم دیتامین چی ب بدنم میرسه برام قرص بنویس ویتانینی 

برگشته میگ گاوم همش علف میخوره 

هیچ قرصی ننوشت

کم خونی نداری دوست من؟فکرت جایی مشغول نیست؟؟جوونا مشغله و درگیری فکری زیادی دارن این باعث عدم تمرکز ...

ببین من رفتم دکتر در عالی ترین حالت ممکن بود فشارم گف فشارت ۸ 

هنو عالی ترین حالتم ۸ ک گف فشارت پایینه

عزیزم وقتی درس نمیخونی چطوری این حالاتو داری؟

اره ولی چون نیاز نیس رو چیزی تمرکز کنم یا چیزی تجزیه تحلیل کنم ب مشکل نمیخورم 

قشنگ مطمئنم از قند خونم چون مثلا ۴ ۵ تا دونه شیرینی شیرین بخورم مغزم برمیگرده حالت عادی

الان ساعت ۵ و نیم غذا خوردم الان دارم سردرد و حالت تهوع میکیرم