سلام خانم هایی که زایمان طبیعی داشتن چند وقت قبل از زایمان درد حس کردن من همش نگرانم که نکنه از تاریخ زایمانم بگذره و زایمان نکنم دلم میخواد نی نیم زودی بیاد آخه الان دردی حس نمیکنم و فقط خیلی ورم کردم
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بارداری اولم .سه روز مونده بود به تاریخ زایمان .دکتر معاینه کرد دید 4 سانت دهانه رحمم باز شده بهد 1 ...
منو معاینه نکردن تا الان نمیدونم چرا یعنی زوده الان هفته 38دیگه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
همیشه که نمیمونه اون تو عزیزم.میاد ایشالا. بسلامتی زایمان کنی 😘🌹🌹🌹
سلامت باشی عزیزم اره ولی تین روزا آخر خیلی توذوقن
من از ماه هشتم پیاده روی کردم البته ماه هشتم روزی نیم ساعت الانم که ماه آخره روزی یک ساعت