2777
2789
عنوان

خانم هایی که زایمان طبیعی داشتن

614 بازدید | 47 پست

سلام خانم هایی که زایمان طبیعی داشتن چند وقت قبل از زایمان درد حس کردن من همش نگرانم که نکنه از تاریخ زایمانم بگذره و زایمان نکنم دلم میخواد نی نیم زودی بیاد آخه الان دردی حس نمیکنم و فقط خیلی ورم کردم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بارداری اولم .سه روز مونده بود به تاریخ زایمان .دکتر معاینه کرد دید 4 سانت دهانه رحمم باز شده بهد 1 ساعت دردم شروع شد رفتم بیمارستان 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهاردهم بعدازظهردردام شروع شدالبته کم بودن تا۱۵دهم شبش پسرم به دنیااومد درست همون تاریخ که سونوگفته بود

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
بارداری اولم .سه روز مونده بود به تاریخ زایمان .دکتر معاینه کرد دید 4 سانت دهانه رحمم باز شده بهد 1 ...

منو معاینه نکردن تا الان نمیدونم چرا یعنی زوده الان هفته 38دیگه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
پیاده روی کنی زود به دنیا میاد تجربه ی خودمه

یک ساعت پیاده روی خوبه در روز؟؟؟

همیشه که نمیمونه اون تو عزیزم.میاد ایشالا. بسلامتی زایمان کنی 😘🌹🌹🌹

سلامت باشی عزیزم اره ولی تین روزا آخر خیلی تو‌ذوقن

منو معاینه نکردن تا الان نمیدونم چرا یعنی زوده الان هفته 38دیگه

تاریخ زابمان رو کی زدن برات .چرا معاینه نکردن .؟😕😕

فردا برو پیش دکترت 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
من از ماه هفتم روزی ۲ ساعت پیادروی داشم

من از ماه هشتم پیاده روی کردم البته ماه هشتم روزی نیم ساعت الانم که ماه آخره روزی یک ساعت