2777
2789
عنوان

خانم هایی که زایمان طبیعی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 47 پست
😂😂😂😂وای من ذوق دارم ببینمش نمیتونم

خو من سه هفته با شما فرق میکنم

کلا هم یعالم کار دارم 

خونمو باید تمیز کنم 

میخام خیر سرم تازه بشینم واسش انشالله وسایل نمدی درست کنم😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پله زیاد بالا پایین برو احتمالش هست کیسه اب پاره بشه

اتفاقا پله داریم بذار امتحان کنم شاید زودی بیاد الان هفته 38بیاد دیگه نرماله 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خو من سه هفته با شما فرق میکنم کلا هم یعالم کار دارم  خونمو باید تمیز کنم  میخام خیر سر ...

آخی عزیزم به سلامتی بیاد اونم هفته چهلم که کاراتو بکنی😘😄

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم  من سزارین بودم ولی شنیدم گل گاو زبان برای زایمان خوبه

سلامت باشی عزیزم من چون دردی حس نمیکنم میگم نکنه بیشتر بمونه 

اره امتحان کن حتما باعث میشه بچه زودتر بیاد پایین....انشاالله به راحتی زایمان کنی

انشالله عزیزم مرسی از دعای قشنگت💕💕😘😘😘

پیاده روی دوساعت خیلی زیاده آخه من از اول بارداریم تا الان بیست کیلو اضاف وزن داشتم از 58شدم 78

سلامت باشی عزیزم من چون دردی حس نمیکنم میگم نکنه بیشتر بمونه 

قربانت حالا فردا حتما برو دکتر معاینه کنه ولی من خودم هفته سی و نه سزارین شدم اصلا هم درد نداشتم 

بعضی ها دیرتر درد میاد سراغشون

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
قربانت حالا فردا حتما برو دکتر معاینه کنه ولی من خودم هفته سی و نه سزارین شدم اصلا هم درد نداشتم&nbs ...

انشالله 😘

عزیزان الکی به همدیگه راه حل یاد ندین خدایی نکرده بعد یه اتفاقی میفته که پشیمونی براتون میمونه، مطمئن باش عزیز وقتش بشه به موقع زایمان میکنی، ۹ ماه صبر کردی یکم دیگه تحمل کن کارای خطرناک نکن چون الان بچه،جفت،بندناف همه به اندازه کافی بزرگ شدن میتونه اینکارا خطرناک باشه