واقعن هوشتون اینقده یا بقیه پستاشو نخوندید که هنوز دارید بهش راه کار میدید🤦♀️ یکی از تایپکا که جزو پر بازدیدی ها شده هر چی رفتیم جلو تر حرفاش پر از تناقص شد اول فرمودن ما انسان های بالغ هستیم و حریم شخصی و بلدیم و در جواب دو ستانی که گفتن آقا هوله گفتن شخصی بسیار محترم و حامی و با ادب .... حالا میگه ازم به زور عکس نود میخواسته که همین خودش جا سواله با این خاطره چطور بهش پیام میدید و میگید با این کلیپ یاد تو افتادم تو برای من حامی بودی ..... اینام هیچی خودش اول پیام فرسته حتی دو سال قبلم خودش پیام فرستاده بعد میگه آقا پیگیر منه😳😳😳😳 حتی من گفتم یه دوستی مجازی مال قبلن بود گفت نه لطف زیادی در حقم کرده قدر دانی کمتر چیزیه بعد به یکی دیگه میگه بدترین کارا رو در حقم کرده
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
یه تایپکی زدن پیام مرد متاهل هر چی میرفتیم جلو تر اسی حرفاشو عوص میکرد یبار میگفت به مرد دوستانه پیام دادم چون خوبی زیادی در حقم کرد یه بار میگفت ازم عکس لختی داره نمیبخشمش🤦♀️
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
اسم کاربریش چیه برم ببینم چطور ملت رو گذاشته سر کار
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ببین الان کاربری مه لقا رو نگاه کردم بعضی از تاپیکاش حذف شده
عکساش کااااملا برداشته شده
یعنی فیک بود واقعا؟چی شد که دستش رو شد؟
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
نظرتون در باره این مرد متاهل چیه بیاید اسکرین پیاماش
عکس صفحه اولو ببینفتوشاپ ب این تابلوییه خواهردیگه چطوری بگه فیکهتاپیکاشم گویا خودش پاک کرده بعد از ا ...
چه با سرعت پاک کرده
و من چقدر دوست داشتم موفق شم عین مه لقا😑😂
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
وای بعصیا انقد دروغ میگن که نمیدونن چیکار کنن از بیکاری ملتو سر کار میزارن
یا دروغ میگن یا میگن کارو حرف منو بایییدد تایید کنید اره عزیزم مرد بهت حس داره بیا برو رو خونه زندگیه یه زن بی گناه آوار شو🤦♀️🤦♀️🤦♀️دقیقن میخواست اینو بهش بگیم
😂😂😂😂منم فکر میکنم این تو دوره آموزشیهنی نی سایتو یکی از تجربیات خودش قراره دادهاین خوبه ی عکسش ب ...
واقعا عالی بوده کارش توی این عکسم فقط لیموهای کنار غذاش کارشو بد کرده
میدونی داشتم به چی فکر میکردم !
عکس اون دوتا آقایی هم که گذاشته بود به اسم خواستگار اوناهم فوتوشاپ بوده؟😂
همیشه توی فکرم بود ی پزشک چرا انقدر باید پز همه چیزشو بده حتی خواستگاراش
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد