2777
2789
عنوان

ضریب هوشی نی نی سایتی ها صفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 103 پست
اسی منکه هیچی نفهمیدم منظورت کدوم کاربر چی شده 🤔

یه تایپکی زدن پیام مرد متاهل هر چی میرفتیم جلو تر اسی حرفاشو عوص میکرد یبار میگفت به مرد دوستانه پیام دادم چون خوبی زیادی در حقم کرد یه بار میگفت ازم عکس لختی داره نمیبخشمش🤦‍♀️

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
تازه از راه رسیدنسفر هوایی بوده😅

😅😅😅😅

اسم کاربریش چیه برم ببینم چطور ملت رو گذاشته سر کار

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هرچی گیرش اومده گذاشته 😂کاری نداشته چی با چی ببخشید اسهال میکنه

ببین الان کاربری مه لقا رو نگاه کردم بعضی از تاپیکاش حذف شده

عکساش کااااملا برداشته شده

یعنی فیک بود واقعا؟چی شد که دستش رو شد؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
کی

اسمشوبگم طرفداراش حمله میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عنوانشو لطف میکنی عزیزم

نظرتون در باره این مرد متاهل چیه بیاید اسکرین پیاماش

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
ببین الان کاربری مه لقا رو نگاه کردم بعضی از تاپیکاش حذف شدهعکساش کااااملا برداشته شدهیعنی فیک بود و ...

عکس صفحه اولو ببین

فتوشاپ ب این تابلوییه خواهر

دیگه چطوری بگه فیکه

تاپیکاشم گویا خودش پاک کرده بعد از اولین تاپیک افشاگری ک براش زدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تایپکی زدن پیام مرد متاهل هر چی میرفتیم جلو تر اسی حرفاشو عوص میکرد یبار میگفت به مرد دوستانه پیا ...

وای بعصیا انقد دروغ میگن که نمیدونن چیکار کنن از بیکاری ملتو سر کار میزارن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

عکس صفحه اولو ببینفتوشاپ ب این تابلوییه خواهردیگه چطوری بگه فیکهتاپیکاشم گویا خودش پاک کرده بعد از ا ...

چه با سرعت پاک کرده

و من چقدر دوست داشتم موفق شم عین مه لقا😑😂

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
اخه کارش مثل اینه که طرف قرمه سبزیو با موز بخوره🗿😂واکنش سالاد اون گوشه:من بی مصرفم؟

😅لاکچریا معدشون عادت داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

و تاییدش میکنن🤦‍♀️

بله متاسفانه. حالاجالبه میگی فیکه  اماباورندارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای بعصیا انقد دروغ میگن که نمیدونن چیکار کنن از بیکاری ملتو سر کار میزارن

یا دروغ میگن یا میگن کارو حرف منو بایییدد تایید کنید اره عزیزم مرد بهت حس داره بیا برو رو خونه  زندگیه یه زن بی گناه آوار شو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دقیقن میخواست اینو بهش بگیم

😂😂😂😂منم فکر میکنم این تو دوره آموزشیهنی نی سایتو یکی از تجربیات خودش قراره دادهاین خوبه ی عکسش ب ...

واقعا عالی بوده کارش توی این عکسم فقط لیموهای کنار غذاش کارشو بد کرده 

میدونی داشتم به چی فکر میکردم !

عکس اون دوتا آقایی هم که گذاشته بود به اسم خواستگار اوناهم فوتوشاپ بوده؟😂

همیشه توی فکرم بود ی پزشک چرا انقدر باید پز همه چیزشو بده حتی خواستگاراش 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد