واقعن هوشتون اینقده یا بقیه پستاشو نخوندید که هنوز دارید بهش راه کار میدید🤦♀️ یکی از تایپکا که جزو پر بازدیدی ها شده هر چی رفتیم جلو تر حرفاش پر از تناقص شد اول فرمودن ما انسان های بالغ هستیم و حریم شخصی و بلدیم و در جواب دو ستانی که گفتن آقا هوله گفتن شخصی بسیار محترم و حامی و با ادب .... حالا میگه ازم به زور عکس نود میخواسته که همین خودش جا سواله با این خاطره چطور بهش پیام میدید و میگید با این کلیپ یاد تو افتادم تو برای من حامی بودی ..... اینام هیچی خودش اول پیام فرسته حتی دو سال قبلم خودش پیام فرستاده بعد میگه آقا پیگیر منه😳😳😳😳 حتی من گفتم یه دوستی مجازی مال قبلن بود گفت نه لطف زیادی در حقم کرده قدر دانی کمتر چیزیه بعد به یکی دیگه میگه بدترین کارا رو در حقم کرده
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...
احساس میکنم مه لقا تو ی لِوِل دیگه ای از نی نی سایت بودنه
دکتر هست ولی دکترای فتوشاپ
فکر کنم آتلیه داره 😂از همینجا سلام میکنم بهش خسته نباشی دلاور راضی به زحمت نبودیم خصوصا اون برگه ای که گوشه ی بشقابت گذاشتی واقعا کار زیاد برده شبانه روز 🫡
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
اخرشم متهم ب قضاوتیم . یه نفرین تپل هم میندازن گردنمون
کاری رو قضاوت نمیکنن که به کسی ضرر نرسونه خیانت بعد از مرگ عزیز درد ناکترین اتفاقه اگه زن اون آقا متوجه بشه میدونی چه بلای سر روح و روانش میاد
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...
لیموها ی ظرف ماهی در هوا معلقن 😅
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻