2777
2789
عنوان

ضریب هوشی نی نی سایتی ها صفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 103 پست

الانم یه کاربر فیک هست تایپکاپربازدیدمیزنه خیلیاهم میدونن فیکه میگن امابازم خیلیا میرن تایپکاش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...

احساس میکنم مه لقا تو ی لِوِل دیگه ای از نی نی سایت بودنه 

دکتر هست ولی دکترای فتوشاپ 

فکر کنم آتلیه داره 😂از همینجا سلام میکنم بهش خسته نباشی دلاور راضی به زحمت نبودیم خصوصا اون برگه ای که گوشه ی بشقابت گذاشتی واقعا کار زیاد برده شبانه روز 🫡

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرشم متهم ب قضاوتیم . یه نفرین تپل هم میندازن گردنمون

کاری رو قضاوت نمیکنن که به کسی ضرر نرسونه خیانت بعد از مرگ عزیز درد ناکترین اتفاقه اگه زن اون آقا متوجه بشه میدونی  چه بلای سر روح و روانش میاد

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
الانم یه کاربر فیک هست تایپکاپربازدیدمیزنه خیلیاهم میدونن فیکه میگن امابازم خیلیا میرن تایپکاش

کی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...

یکی به خانم دوکتور بگه که کسی نمیاد غذای اصلی رو با تخم مرغ اب پز و میوه سرو کنه بخوره 🗿💔میوه بعد غذاست خانوم دوکتور لاکشری

و مهم ترین چیز عنوانشم داره نقص میکنه میگه احساستون نسبت به این مرد چیه حالا میگه من راه حل میخواست ...

کی رومیگید البته ببخشید

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

احساس میکنم مه لقا تو ی لِوِل دیگه ای از نی نی سایت بودنه دکتر هست ولی دکترای فتوشاپ فکر کنم آتلیه د ...

😂😂😂😂

منم فکر میکنم این تو دوره آموزشیه

نی نی سایتو یکی از تجربیات خودش قراره داده

این خوبه ی عکسش بود کاغذه سایه نداشت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اسی منکه هیچی نفهمیدم منظورت کدوم کاربر چی شده 🤔

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

لیموها ی ظرف ماهی در هوا معلقن 😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

و تاییدش میکنن🤦‍♀️

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
یکی به خانم دوکتور بگه که کسی نمیاد غذای اصلی رو با تخم مرغ اب پز و میوه سرو کنه بخوره 🗿💔میوه بعد ...

دیگه هرچی گیرش اومده گذاشته 😂

کاری نداشته چی با چی ببخشید اسهال میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

لیموها ی ظرف ماهی در هوا معلقن 😅

تازه از راه رسیدن

سفر هوایی بوده😅

کی رومیگید البته ببخشید

تایپک پیام های مرد متاهل تو پر بازدیدیا هست

تایپک پیام های مرد متاهل تو پر بازدیدیا هست

عنوانشو لطف میکنی عزیزم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف