واقعن هوشتون اینقده یا بقیه پستاشو نخوندید که هنوز دارید بهش راه کار میدید🤦♀️ یکی از تایپکا که جزو پر بازدیدی ها شده هر چی رفتیم جلو تر حرفاش پر از تناقص شد اول فرمودن ما انسان های بالغ هستیم و حریم شخصی و بلدیم و در جواب دو ستانی که گفتن آقا هوله گفتن شخصی بسیار محترم و حامی و با ادب .... حالا میگه ازم به زور عکس نود میخواسته که همین خودش جا سواله با این خاطره چطور بهش پیام میدید و میگید با این کلیپ یاد تو افتادم تو برای من حامی بودی ..... اینام هیچی خودش اول پیام فرسته حتی دو سال قبلم خودش پیام فرستاده بعد میگه آقا پیگیر منه😳😳😳😳 حتی من گفتم یه دوستی مجازی مال قبلن بود گفت نه لطف زیادی در حقم کرده قدر دانی کمتر چیزیه بعد به یکی دیگه میگه بدترین کارا رو در حقم کرده
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
چند روز پیش کل تاپیکاش پاک شدن باهم الان نگاه کردم باز چندتاییش برگشته فکر کنم مونا تهرانی یه این 🤣 ...
سلام
یکی از کاربران ایشون رو تگ کردن پرسیدن چرا تاپیک ها پاک شده.
نی نی یار گفتن کاربران تاپیک ها رو گزارش زدن و حذف شده.
خود نی نی یار تاپیک ها رو برگردوند.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلامیکی از کاربران ایشون رو تگ کردن پرسیدن چرا تاپیک ها پاک شده.نی نی یار گفتن کاربران تاپیک ها رو گ ...
الکی گفته نی نی یار باورتون شده واقعا ده نفر تاپیکاشو برن گزارش بزنن ؟کسی ام ایشون رو شناخته قطعا اینکارو نکرده مگر اینکه خودش ده تا کاربری داشته باشه که بعید نیست !
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الکی گفته نی نی یار باورتون شده واقعا ده نفر تاپیکاشو برن گزارش بزنن ؟کسی ام ایشون رو شناخته قطعا ای ...
نمی دونم چی بگم ...
من اصلا آن کاربر رو نه دنبال می کردم نه تاپیک هاشون رو می خوندم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...
این که خیلی تابلوئه 🙄🙄🙄🙄
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤