2777
2789

سلام

یه دنیا تو دلم کار دارم. دوست دارم زبان یاد بگیرم ورزش کنم لاغر بشم 

مهارت های گفت و گو خیلی چیزای دیگه.. دوتا بچه پشت سر هم دارم سرم خیلی شلوغه

نمیدونم چرا با این همه علاقه هیچ انگیزه ای برای شروع ندارم

از کجا شروع کنم بهم بگيد

عزیزم اول بنظرم باید ببینی چقدر وقت آزاد داری و چقدر رو کمک اطرافیانت میتونی برای پیشبرد کارت کمک بگیری و بعد ابتدا فقط یک مهارت با توجه به شرایطت انتخاب کنی و پیش بری تا کاملا رو تغییر جدید زندگیت مسلط بشی بعد بری برای کار بعدی

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول بنظرم باید ببینی چقدر وقت آزاد داری و چقدر رو کمک اطرافیانت میتونی برای پیشبرد کارت کمک بگ ...

من وقت آزادم 

عصر که بچه هام میخوابن در حد دوساعت

شبا که بخوابن نهایتا دوساعت 

روزا کار زیاد دارم انقد خسته میشم که دراز میکشم ساعت بیکاریم

خیلی ناراحتم حس میکنم افسرده شدم روحیه م بهم ریخته دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم فک میکنم دارم عمر مو الکی هدر میدم

من وقت آزادم عصر که بچه هام میخوابن در حد دوساعتشبا که بخوابن نهایتا دوساعت روزا کار زیاد دارم انقد ...

حق داری عزیزم .البته تربیت و بزرگ کردن بچه خیلی کار بزرگیه.شما اینجوری نیت کن که دارید شیعه برای امیرالمومنین پرورش میدید، خیلی کارتون پ اهمیت تر میشه و با انگیزه تر میشید. اما اگر  در حد دو ساعت بعداز ظهر و شب آزادید پیشنهاد میکنم اگر علاقه دارید بافتنی کنید یا قلاب بافی، گلدوزی و کارهای دستی اینچنینی. وقتی یه چیزی خلق کنید خیلی حس خوبی میگیرید مخصوصا وقتی ببینید اون جیز داره استفاده هم میشه. مثلا برای شروع کلاه سخت نیست یا شال گردن. یا موگیر ، تل و...

تا وقتی بچه هاتون دیگه پر و بال بگیرن شما یه هنرمند حرفه ای شدید و میتونید از وقت آزاد بیشتری که بدست میارید مرحله بعدی برنامه هاتون مثل زبان رو ادامه بدید.

یا اینکه اگر همسرتون براشون مقدور هست بچه ها رو پیش ایشون بذارید برید باشگاه . 

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰