2777
2789

پدرشوهرم ازاین دسته ادماست که میگ پسربزرگه وظیفشه هرکاری میکنه هرکاری داره فقط ب همسرمن میگ چون پسربزرگ خانوادست وخب بنابراین وقتیم میاد میمونه خونه ما وخونه کسی نمیره یک هفته قراره بیاد تیکه میپرونه امرونهی میکنه انگارک نوکروکلفتشم بالحن بد ودستوری ازهمه چی ایراد میگیره وبدترینش عنوان تاپیک.میره دستشویی خیلی معذرت میخوام ک انقد واضح میگم وقتی میاد بیرون میرم می بینم کل مدفوعش مونده همینجور.همش فک میکنم ک حتما خودشم نمیشوره اخه مگ میشه خودتو بشوری و همش بمونه اونجا ببخشید ک انقد حال بهم زن توصیح دادم..نمیدونم چیکارکنم حالم بده اصلا دوست ندارم بیادخونمون.غذاک میخوره پیش دستی هم کناردستش باشه استخون هسته هرچی ک هست و میذاره داخل سفره ن پیش دستی باید کل سفره رو بشورم بخاطر کثیف کاریش .بشوهرم میگم همه چیب کنار دسشویی و نگا ب پدرش گفت اب بگیر دیگ میگ باش ولی بازهمینه اوایل میگفتم شاید ازلج منه ولی دیدم ن توخونه خودشونم همینه وضعیت

این چه تاپیک سمی بود من اومدم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

پدر شوهر منم اصلا دستاشو نمیشوره و به همچی دست میزنه و همیشه دستش تو دماغشه یا ببخشید خلط میکنه تو دستش

بعضی وقتا با مهربونی برام میوه برش میزنه و همش میگه بخور بخور دیگه

همش ترجیح میدم بپیچونمش جلو چشمش نباشم😭😭

البته مادرشوهرمم دست کمی نداره ولی یکم بهتره خداروشکر

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

همیشه این ادمهایی که از بقیه ایراد میگیرن طلبکارن خودشون بدتر از همن و پرررر از ایرادن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد