2777
2789
عنوان

تجربه توصیه هاتون برای خوابگاه کسایی که رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابگاه شلوغ بهتره یا خلوت؟با بچهها میشه خوب جور شد؟

عزیزم هم اتاقی واقعا شانسیه،اگه آدمای خوبی گیرت اومد هر سال با همونا اتاق بگیرید. ترجیحا طبقات پایین بهتره چون اسانسور نیس،تختم پایین بگیر ن کنار در ورودی  یکم دور از همه چی تو مسیر نباشی. تشک که ما تو خوابگاه داشتیم‌. ملافه و بالشت  و پتو و قابلمه و ماهی تابه  و سبدو قاشق چنگال و نمک دون و کفگیر و ملاقه و دستکیره و روغن و برنج و رب و سویا و تن ماهی و نودل ..... وسایل بهداشتی حموم و دستشویی و لگن و سبد لباس و چوب لباسی و دستمال و نپتون یا جارو شارژی و اتو 

بچه ها هم بستگی به اخلاقت داره ترجیحا با فیس وافاده ای ها نیوفتی راحتتری و با کسایی که تمیز نیستن و بی شخصیتنم نیوفتی بهتره غر غرو ها 🤮

ادمای خوب و با فرهنگ که شانس ولی تو نگاه اول مشخص

عزیزم هم اتاقی واقعا شانسیه،اگه آدمای خوبی گیرت اومد هر سال با همونا اتاق بگیرید. ترجیحا طبقات پایین ...

عاشق توضیحات کاملت شدممم😂🤍

فیس و افاده ایو خوب اومدی

ولی دانشگاه ازاد بیشتر از این نچسبا داره تا دولتی

همش فکر میکنم بیشتر دولتیا بیچاره ها درسخونن سرشون تو درس و کتابه هیچی نمیگن 😂

عاشق توضیحات کاملت شدممم😂🤍فیس و افاده ایو خوب اومدیولی دانشگاه ازاد بیشتر از این نچسبا داره تا دول ...

پس اگه آزادی  مایه داری دختری😂😂برو عشق و حال

ولی مهمتر خوابگاه و هم اتاقیا اینه که اگه ولقعا رفتی که درآینده کاره ای بشی سعی کن علاوه بر تئوری کارای عملی قوی انجام بگیری و از ترم ۱ تا ۴ خوب درس بخون و ۴ به بعد به فکر کارآموزی باش که پر بار بیای بیرون و رزومت خوب باشه چون فقط مدرک به هیییییچ دردی نمیخوره

پس اگه آزادی مایه داری دختری😂😂برو عشق و حالولی مهمتر خوابگاه و هم اتاقیا اینه که اگه ولقعا رفتی ک ...

نه بابا خواهر من دولتیم😂 عشق و حال کجا بود😂

برا پیرا پزشکی کار اموزی مثلا کجا قبول میکنن؟  به کسی باید بگم؟

نه بابا خواهر من دولتیم😂 عشق و حال کجا بود😂برا پیرا پزشکی کار اموزی مثلا کجا قبول میکنن؟ به کسی ب ...

عه خب چه عالی،نمیدونم عزیزم ولی با اساتید در ارتباط باش  و از اونا راهنمایی بخاه. خلاصه که عمرت هدر ندی که بعدا پشیمون میشی

خوابگاه شلوغ بهتره یا خلوت؟با بچهها میشه خوب جور شد؟

والا تعدادش با هزینه ای که میدی رابطه داره ،یعنی مثلا اتاق چهارتخته گرونتره از شش نفره😆جونم برات بگه من ترم اول بودم مارو فرستادن ی سوییت ۱۲ نفره که دو تا اتاق داشت و تو هر اتاق ۴ نفر بودن و تو حال هم ۴ نفر و از شانس بد من افتادم تو حال

وااااای فاجعه بود،فاجعه هم بدتر🤢 ولی از ترم دو خوابگاهمون عوض شد افتادیم تو ی اتاق ۶ نفره که عاااااالی بودیم🥳🥳ان شالله بهترینا نصیبت بشه گلم

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر