2777
2789
عنوان

تجربه توصیه هاتون برای خوابگاه کسایی که رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 61 پست
اینجوری ی خونه با خودم وسیله باید ببریم من فک کردم ی چمدون لباس میخواد فقط

منم با ی چمدون رفتم ولی خیلی چیزا نیازم شد و اونجا مجبور شدم بخرم وسختم بود چون اوایل جایی رو بلد نبودم

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب من دانشگاه تهران و فردوسی مشهد و الان هم برای دکترا بین المالکی قزوینم اما هیچکدوم تشک نداشتن

اتفاقا یکی از دوستام اون موقع دانشگاه صنعت نفت تهران درس میخوند ی شب اومد خوابگاه پیش من تعجب کرده بود از تمیزی و خوبی خوابگاه ،واقعا خیلی خوب بود دانشگاه زنجان،خوابکاه ی محوطه ی خیلی بزرگ و سرسبز داشت،یادش بخیررررر

پس مجبورم ببرم منم

اره عزیزم ببر

قبل رفتن هم اشپزی یاد بگیرید😁

ماکارونی و سویا و رب هم زیاد ببرید چون راحتترین و شاهانه ترین غذای خوابگاه ماکارونیه

در موردش تاپیک زدم عزیزم بخون💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه تخت ها تشک دارن فقط ملافه حتما ببر ،اها سنجاق قفلی هم ببر که ملافه رو ب تشک وصل کنیاها زود برو که ...

واقعا ممنون به این اطلاعات نیاز داشتم 🥺❤️🙏🏻

چه خوب من دانشگاه تهران و فردوسی مشهد و الان هم برای دکترا بین المالکی قزوینم اما هیچکدوم تشک نداشتن

خب چه تشکی بردین از اینا که رو تخته؟ یا از اینا که مهمون میاد میاریم؟