2777
2789
به این مقاله رسیدم تو گوگلمیخوام ببینم کسی تجربه ش ر و دارهتازه من اصلا نمی دونستم نوره چیه

واجبی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

منم خونده بودم در موردش که چاق میکنه

منم خیلی لاغرم

دستا و پاهامو هر دو هفته یه بار نوره میذاشتم ولی چاق نشدن

ولی رو صورتم نذاشتم، میترسم پوستمو بسوزونه

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوره به عنوان یک سم زدا و شیمی درمانی قوی محسوب میشه

Woowwwww

پس درمان سرطان رو کشف کردین شما😻دمتون گرم

لطفت به ثبت جهانی هم برسونیدش

به کار خیلیا میاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نوره بخاطر آرسنیکش واقعا تو درمان سرطان موثره 😂 ولی فک نمیکنم ربطی به چاقی داشته باشه

آرسنیک یه سم قویه این حرفا رو میزنید خودتون خندتون نمیگیره؟

موندم این همه دانشمند چرا دارن رو درمان سرطان کار میکنن و هزینه میکنن

کافی بود تو نی نی سایت یه سرچ کنن

چون ظاهرا اینجا درمان سرطان کشف شده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هیچ چیزی شعور نداره بره تو کو ن یا صورت 

فقط باید غذا بخورید نسبت ب ژنتیک پخش میشه تو بدن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

Woowwwwwپس درمان سرطان رو کشف کردین شما😻دمتون گرملطفت به ثبت جهانی هم برسونیدشبه کار خیلیا میاد

چرا زمانهای قدیم که این سنتهارو به جا میاوردن حتی اسم سرطان هم نشنیده بودن 

اللّهم عجل الولیک الفرج

آرسنیک یه سم قویه این حرفا رو میزنید خودتون خندتون نمیگیره؟موندم این همه دانشمند چرا دارن رو درمان س ...

همین طب شیمیایی میخواد یه جارو درمان کنه صد جارو ویران میکنه منکه خیری ندیدم 

اللّهم عجل الولیک الفرج

آرسنیک یه سم قویه این حرفا رو میزنید خودتون خندتون نمیگیره؟موندم این همه دانشمند چرا دارن رو درمان س ...

خودت یه سرچ ساده کنی متوجه میشی 😐

زهرمارم سمه ولی ازش دارو میسازن 

آدم خوبه یکم ذهنشو پذیرا نگه داره در مقابل همه چی گارد نگیره 

من نه عطارم نه مولا 

من نوره استفاده کردم تمام بدنم جوش زد بهم گفتن این جوشها بخاطر سموم بدنت هست که داره دفع میشه گفتن چند مرتبه بزنم تا کامل سم زدایی بشه 

ولی گفتن حنا هم بزنی خییلی بهتر عمل میکنه

اللّهم عجل الولیک الفرج

چاق نمیکنه عضله ای میکنه از شلی پوست جلوگیری میکنه

واقعا

من چند سال پیش لپ داشتم، الان کاملا آب شدن

خیلی کم پوست لپام افتاده

به لپام نوره بذارم، سفت میکنه؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

واقعامن چند سال پیش لپ داشتم، الان کاملا آب شدنخیلی کم پوست لپام افتادهبه لپام نوره بذارم، سفت میکنه ...

نمیدونم عزیزم یکی بهم گفت خیییلی رقیق باشه مثل دوغ بزار رو پوستت وسریع بردار 

ولی یکی دیگه از این طب سنتی ها بهم گفتن نوره برای صورت نیست

اللّهم عجل الولیک الفرج

من نوره استفاده کردم تمام بدنم جوش زد بهم گفتن این جوشها بخاطر سموم بدنت هست که داره دفع میشه گفتن چ ...

چه جالب، برای منم یه بار جوش زد، فکر کردم پوستم به نوره حساسه

کفپاهاتونو حنا گذاشتین؟برای من اصلا تاثیر نداشت

من از نوره و حنا قبلاً برای لایه برداری استفاده میکردم پوستم روشن تر شده بود راضی بودم 

نکته این که حتما نوره اصل باشه ،نوره اصل مشخصش اینه که اول با آب داغ قاطی میکنید زرده  بعد سبز تیره میشه 

نوره در روایات اومده که تن رو فربه می‌کنه اونم باید از زیر گردن تا نوک پا زد