2777
2789
چه جالب، برای منم یه بار جوش زد، فکر کردم پوستم به نوره حساسهکفپاهاتونو حنا گذاشتین؟برای من اصلا تاث ...

نه حساسیت نیست سم زدایی با چند بار زدن دیگه کامل دفع میشه و جوش نمیزنه .

حنا رو هنوز نذاشتم به من گفتن این حناهای که شما از مغازه ها بازریها میخرین مخلوط داره واثر نمیکنه .

من از خودشون گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم 

یه جا هم شنیدم میگفتن نوره حنا رو هم میشه مخلوط کردو زد میگفتن اونم خوبه ولی نمیدونم 

اللّهم عجل الولیک الفرج

واقعامن چند سال پیش لپ داشتم، الان کاملا آب شدنخیلی کم پوست لپام افتادهبه لپام نوره بذارم، سفت میکنه ...

🛁 مراحل استفاده از #نوره_حنا_روغن_مالی

۱.   دریک حمام گرم  (وترجیحا عمومی سنتی که سقف بلند وفضای باز داشته باشد که بو اذیتتون نکنه )
مقداری از نوره حدود نیم کیلو  را در ظرف ریخته و با مقدار بسیار کم آب گرم  مخلوط کنید و خوب هم بزنید. ( اگرمخلوط آبکی و رقیق شد مقداری دیگر نوره اضافه کنید تا غلظت مناسب پیدا کند)

۲.  دو دستی (با دستکش) سریع از نوک پا غیر از ناخن ها  نوره بکشید همینطور به سمت بالا روی بدن بگذارید تا به زیر گردن برسد. (یعنی کل بدن نوره کشی شود)
قسمتهایی از بدن که حساس هست یا پوست نازک دارد کشیده نشود،

۳.  بعد از حدود ۴ دقیقه آب نوره خشک شده و ترک ترک میشود که موقعیت خوبی برای کندن آن است.
اگرهم خشک نشد اشکالی نداره باید جدا و پوست شسته بشه،

۴.  دقت شود اگر در حین نوره کشیدن و قبل از رسیدن نوره به زیر گردن، قسمتهای پایینی خشک شد، قبل از ادامه دادن نوره به سمت بالا، ابتدا قسمتهای خشک شده را بردارید و بعد نوره کشی را ادامه دهید.

۵.  بهتر است قبل از رفتن زیر دوش ابتدا با دست تا جای امکان نوره هارا بردارید. (ولی محکم و با ناخن جدا نکنید که اذیت نشود)
این نوره هارا درسطل زباله بریزید بهتراست
چون ممکن است برای راه فاضلاب مخصوصا اگر حمام منزل باشد (بعد از مدتها استفاده) گرفتگی ایجاد شود.

۶.  پوست قسمتهای زیر شکم تا زانو و قسمت سر سینه  ولای انگشتهای پاها حساس تر از نواحی دیگر است لذا یا  نوره در این نواحی نگذارید
یا خیلی دیرتر بگذارید و زودتر بردارید.
۷ . بعد از برداشتن نوره از کل بدن، به زیر دوش ولرم رفته و با لیف  آرام آرام رد آن را هم از بدن بردارید (مواظب باشید تا پوستتان نسوزد)
۸ . بعد از شستن نوره از بدن، وحمام کردن،   بعد صابون و شستشوی سر و آبکشی،

کل بدن را از فرق سر تا نوک پا حنا بمالید
((حنا رو از شب قبل باآب گرم آماده کنید
یا اگه مزاجتون گرمه با عرق کاسنی یا شاتره  
و سدر درست کنید،
اگه پوست مشکل داره با کمی روغن زیتون مثلا یک یا دو ق مخلوط و آماده کنید ))

حدود ۲ساعت  صبر کنید
خیلی بهتره که حنا روی بدن باشه.

که این کار تاثیر فوق العاده ای در پوست شما و درمان انواع بیماریهای پوستی دارد.
اگر رنگ حنارا نمیخواهید فقط موها و دستها وپاها رااز مچ حنا نزنید

گرچه جنبه درمانی این قسمتها رااز دست میدهید
البته موی سر اگر سفید نباشه رنگ خاصی نمیگیره فقط جلا پیدا میکنه

و بجز دستها و پاها از مچ به بالا بقیه بدن رنگ نمیگیرد واگر مقداری جزئی هم گرفت با حمام بعدی کاملا پاک میشود.
بعداز حنا فقط باآب خالی شستشو کنید
وصابون یا شامپو نزنید.
بعداز خروج از حمام وخشک کردن بدن درمحیطی گرم  تمام بدن را با روغن زیتون  (مخصوصا روغن بودار) یعنی تصفیه نشده ،
روغن مالی وچند دقیقه ماساژ بدهید .

با این سه مرحله 《 نحر 》 یعنی نوره وحناء وروغن مالی کل بدن شما یک حالت نشاط و
طراوت پیدامیکند.

توجه:
اگر بعد از استفاده از نوره پوست بدن جوشهای سیاه  زد  در واقع تخلیه سموم هست و جای نگرانی نیست و حنا  بعداز  نوره مفید است.
واگه جوش قرمز بود  با حناء زدن مشکل حل میشه  ان شاءالله
واگه جوشها اذیت داشت روغن بادام شیرین
بمالید یا
روغنی که روی ارده جمع شده باشه بزنید سریع آروم میکنه ،

چند نکته:

بهتر است برای استعمال نوره از دستکش استفاده کنید تا دستها و ناخنها که طولانی مدت تماس دارد  نسوزد.

نوره باید ایستاده کشیده شود و نشسته ممنوع است. زیرا زمینه فتق و بیماری را ایجاد می کند.

هنگام استفاده  باید بدن خشک باشد.
مگر برای پوستهای حساس که قبل از استفاده از نوره  یکبارآبکشی با آب سرد اشکالی ندارد
ولی دوباره خشک کنند.

ظرفی که نوره در آن نگهداری میشود باید خشک باشد.

مستحب است دعاهای قبل از نوره خوانده شود.

چهارشنبه ها  نوره زدن ممنوع است‌.
و جمعه هم اگر نزنید بهتر است،
بهترین زمان دوشنبه  یا  پنجشنبه است

نوره کشیدن بدن ۱۵ روز یکبار توصیه شده است واگر هفتگی هم باشد مفید است.
ولی جهت درمان هفته ای دوبار بهتر هست.

حتی هر روز نوره زدن هم منعی ندارد و  برای بدن مفید  است ولی زمان کمتر شود تا پوست را نسوزاند . حدود دو دقیقه و رقیق درست شود.
نوره در دختران بلامانع است تنها باید از ورود نوره به داخل واژن جلوگیری کنند

برای خوشبو کردن نوره میتوان از گلاب به جای آب استفاده نمود ویا مقداری پودر برگ هلو اضافه کرد.

افرادی که پوست بسیار لطیف وخشک دارند میتوانند موقع آماده کردن   مقدارکمی  روغن زیتون یا بادام شیرین  به نوره اضافه نمایند.
اگر شرایط نوره وحناء زدن   به تمام بدن رو نداشتید
لااقل به کف پاها یا کف پا  تا زانو رو بزنید
ولی به تعداد دفعات  زیاد، یعنی مثلا هفته ای سه روز هم میشه استفاده کرد.

نوره مالی در شب بلامانع است .

اللّهم عجل الولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای موهای زائد خیلی تاثیر نداره، شاید یه کم پشت کنه ولی دو سه روز بعد موها درمیان بیشتر خاصیت درمان ...

من استفاده کردم برای موزدایی

البته با کلمه نوره آشنا نبودم

به شدت نرم می کنه پوست رو

🛁 مراحل استفاده از #نوره_حنا_روغن_مالی۱. دریک حمام گرم (وترجیحا عمومی سنتی که سقف بلند وفضای باز ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون 🌹🌹

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

من استفاده کردم برای موزداییالبته با کلمه نوره آشنا نبودمبه شدت نرم می کنه پوست رو

پوست منو خشک میکنه

من برای زانو دردم استفاده کردم، بعد از چند بار استفاده، خیلی بهتر شد

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

نوره اگه چاق میکرد ببخشیدا اونجا الان بادکنک بود 🙄

😂😂😂

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

برای چاقی صورت اینا عالیه

ژله

کمپوت سیب

زیتون

سیب زمینی اب پز

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

به این مقاله رسیدم تو گوگلمیخوام ببینم کسی تجربه ش ر و دارهتازه من اصلا نمی دونستم نوره چیه

نه نوره برای چاقی صورت نیست.

نوره ی اصل برای اونایی که کسیت تخمدان رحم کیست سینه دارن عالیه.میل جنسی رو زیادمیکنه.برای اسپرم اقایون که کمه یا ضعیفه عالیه.

اللهم عجل الولیک الفرج💚
نوره مگ برای زدن پشم نیست؟ چجور قراره صورتو چاق کنه؟شماهم ساده این ب حرف عطاریا گوش مبدین فردا پس فر ...

درسته برای نظافته.ولی صورتو چاق نمیکنه.این خانم از گوگل سرچ کرده وگرنه هیچ عطاری نمیگه ونگفته صورت رو چاق میکنه.بله از آرسنیک موجود در نوره برای سِرُم های شیمی درمانی استفاده میکنن

اللهم عجل الولیک الفرج💚