2777
2789

سلام به همگی

خانومای گل ممنون میشم راهنماییم کنید به کمکتون احتیاج دارم

۴ ساله که ازدواج کردیم و داریم اقدام میکنیم ولی نمیشه

به دکتر مراجعه کردیم و جواب نگرفتیم دکتر گفت که اسپرم های همسرم کلا مشکل دارن و ضعیف هستن

فولیکول منم ۱۴ هست که گفت مناسب نیست برای بارداری طبیعی

حالا گفتن که به مراکز باروری مراجعه کنیم

منم رویان و انتخاب کردم. کسی از شما ها یا از آشناهاتون اونجا رفتن؟

نتیجه چیشده؟چقدر هزینه کردن؟

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮

یکی از فامیلامون رفته بودن، سه قلو باردار شد خانمه

ولی نمیدونم چقد هزینه کردن

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه رفتم فعلا فقط ازمایش گرفتن

آزمایش چی دادی عزیزم 

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮

شما چون اصلا باردار نشدی اولش میفرستن ازمایش اسپرم احتمالا شما رو عکس رنگی و ازمایش ذخیره تخمدان میفرسته ولی چیزی که هست خیلی کارشون رو اصول و نظم لازم نیست به دکتر یاداوری کنی ازمایش خاصی بنویسه خودش حواسش هس مراحل نوبت دهیشم اینترنتی و تلفنی اینترنتی بهتره خودت میگیری دکتراشم پریسا مصطفایی خوبه من راضی ام حواسش به ریزترین چیزا هست و باهات وقت میزاره

من یکسال و نیم علاف رویان بودم. به نظر مراکز بهتر از اونجا خیلی هستن. اصلا نه برخوردشون خوبه نه دکترهای خاصی دارن. قبلا شنیده بودم خیلی خوبه و رفتم اما پشیمونم. یکبار هم اونجا ivf کردم منفی شد و دیگه اصلا نرفتم خداروشکر و حالا میرم بیمارستان نیکان خیلی بهتره