2777
2789

بچه ها من سه ماهه اقدامم این ماهم نگرفت بد خورد تو ذوقم چون همه علائم بارداریو داشتم تقریبا ولی بعد دوروز تاخیر لک دیدم امروز

سوالم اینه که من یک هفته قبل پریود دوره ای که دوفامد میخورم بدنم بهم میریزه تهوع شدید میگیرم و بیحالی جوری که گفتم حتما حاملم ولی از عوارض دوفامده انگار خیلییی اذیت شدم 

بنظرتون برم دکتر بگم دوفامد رو عوض کنه؟؟؟؟ دوفاستونم پیدا نمیشه

تروخدا راهنماییم کنیددددددددد این ماه مرگو به چشام دیدم با عوارض دوفامد 

به من برای تنبلی تخمدان داده چون ۵ ماه نشدم پریود .مگه برای بارداری هم هست ؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تروخدا جواب بدید

اگه عوارضش اذیتت میکنه خوب برو دکتر ولی دوفاستونم همونه اینا چون از شرکت‌های دارو سازی  مختلفه اسمش فرق میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
به من برای تنبلی تخمدان داده چون ۵ ماه نشدم پریود .مگه برای بارداری هم هست ؟

برای تنظیم قاعدگی و سفت کردن جای بچه خوبه

والا منم باهاش دائم پریود میشم جای اینکه باردار شم!!!

اصلا این قرص نمیسازه بهم

منم تنبلی دارم

بنظرت برم دکتر بگم عوض کنه قرصو؟؟؟

گفته بود بعد۵ ماه اقدام اگه حامله نشدی بیا، دوماه مونده ولی من با دوفامد خیلی اذیت میشم هرماه  

عزمزمه عوارضش رو میگی طبق تجربه ات چون منم تنبلی دارم دیروز گرفتم بخورمو این‌ه نتیجه بخشه؟

منم ماه اوله میخورم فعلا که عوارضی نداشته. برام اسپیرو نولاکتونم نوشته اونو اصلا نتونستم بخورم حالت تهوع شدید و عذر میخوام میل جنسیت رو صفر میکنه

عزمزمه عوارضش رو میگی طبق تجربه ات چون منم تنبلی دارم دیروز گرفتم بخورمو این‌ه نتیجه بخشه؟

عوارضش، تهوع شدید، بدن درد دائم ۷روز داشتم، نوسان خلقی، بی اشتهایییی، اسهال، حساس شدن به بوهاا ، بی خوابیی 

امروز بعد ۷روز تونستم بخوابم چون لک دیدم

اصلا نگم برات خیلی اذیتم میکنه هرماه

منم ماه اوله میخورم فعلا که عوارضی نداشته. برام اسپیرو نولاکتونم نوشته اونو اصلا نتونستم بخورم حالت ...

پس ب تو ساخته من از ماه اول علائم عجیبی دیدم تو خودم که هرماه فک کردم حاملم

اگه عوارضش اذیتت میکنه خوب برو دکتر ولی دوفاستونم همونه اینا چون از شرکت‌های دارو سازی مختلفه اسمش ...

وای اره میرم بعد پریودم قرصمو عوض کنه نمیشه اینجوری بنده خدا شوهرمم خیلی اذیت میشه هرماه با من

اگه عوارضش اذیتت میکنه خوب برو دکتر ولی دوفاستونم همونه اینا چون از شرکت‌های دارو سازی مختلفه اسمش ...

دوفاستون برام نوشته بود پیدا نکردم اصلا وارد نمیشه دیگه

ولی میرم پیشش یه قرص دیگه بده خدایی پدرمو دراورد این قرص

برای تنظیم قاعدگی و سفت کردن جای بچه خوبهوالا منم باهاش دائم پریود میشم جای اینکه باردار شم!!!اصلا ا ...

لتروزول بهت نداده ببین باید سونو بدی ببینی وضع فولیکولت چطوره من خودم ۶ سال ناباروری داشتم اولش فقط میرفتم دکتر بهم لتروزول میداد ومیگفت اقدام کن بعد دکترم عوص کردم کنار لتروزول آمپول دو ناف گنال اف داد واونو وقتی فولیکولام خوب بود  آمپول آزادسازی تخمک میداد می‌گفت یه شب درمیون اقدام کن.درضمن شوهرم باید آز اسپرم بده.وابنکه بستگی به سنت ومدت اقدام داره معمولا تا یکسال اگه عجله نباشه باهمین داروها جلو میرن ‌