2777
2789
عنوان

اقدامیاا اونایی که دوفامد میخورن بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 20 پست

واینکه خواهرانه بهت میگم استرس نداشته باش سعی کن اصلا بهش فکر نکنی درست همون موقع که فکر نمیکنی میشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
پس ب تو ساخته من از ماه اول علائم عجیبی دیدم تو خودم که هرماه فک کردم حاملم

نه منم تازه میخورم شاید بعدا نشون بده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لتروزول بهت نداده ببین باید سونو بدی ببینی وضع فولیکولت چطوره من خودم ۶ سال ناباروری داشتم اولش فقط ...

من ماهه سومه اقدامم فعلا گفت ۵ ماه اقدام کن نشدی بیا

شوهرمم از داده جوابشو نبردم پیش دکتر بعد پریودم میرم پیشش اینجوری نمیشه امروز بعد ۷ روز تازه اشتهام باز شد تونستم بخوابم دوفامد بد قرصیه سه ماهه سرویسم کرده

نه هنو لتروزول نداده، اوابوست میخورم و متفورمین و دوفامد

واینکه خواهرانه بهت میگم استرس نداشته باش سعی کن اصلا بهش فکر نکنی درست همون موقع که فکر نمیکنی میشه

شوهرم هرماه تا میبینه علائم دارم دل میبنده خیلی بده اون خیلی میخواد

منم این وسط با قرصا و عوارضش اذیتم

بخدا اگه شوهرم عشقه بچه نبود قید همه چیو میزدم 

قرصا خیلی اذیتم میکنن

نمیدونم همه اقدامیا اینجورین یا فقط منم

من ماهه سومه اقدامم فعلا گفت ۵ ماه اقدام کن نشدی بیاشوهرمم از داده جوابشو نبردم پیش دکتر بعد پریودم ...

اشکال نداره هنوز یه عالمه دارو دیگه هست .انشالله به زودی باردار میشی