چند تا گربه خونه هست شوهرم از کوچیکی بهشون غذا داده والان بزرگ شدن ولی خیلی تو دست وپا هستن... همیشه جلو در ورودی میشینن و در باز باشه میان تو.. یه باغچه کوچولو دارم دلم میخاد سبزی خوردن بکارم ولی اونجا پی پی میکنن.. نمیشه سبزی کاشت... دیگه کلافم کردن همسایه ها هم شاکی شدن از دستشون... به نظر شما ببرم یه جا که دور از خونه باشه بزارمشون گناهه؟
البته اونجا غذا گیرشون میاد ولی بازم عذاب وجدان دارم... چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببرشون یه جای دور ،،،،تو بیابون نبری ،،ببر یه جا که بتونن اب و غذا پیدا کنن
شوهرم میگه اگه این کار رو کنی یه اتفاق بد برامون میفته... به خونه وابسته شدن نمیتونن جای دیگه زندگی کنن... خیلی دوستشون داره اگه بفهمه من بردمشون غوغا میکنه
درمورد بقیش نمیدونم اما دور باغچه حصار بزن نمیرن سمتش
فقط باغچه نیست خیلی اذیت میکنن.. همیشه رو پشت بوم میرن هیچی نمیشه بزاری بیرون یا روی پشت بوم.. بچه هام بغلشون میکنن ومیترسم مریض بشن... پا در جلو در ورودی پر از موی گربه هست.... شوهرم براشون خرابی مرغ وگوشت میخره میزاره فریزر هر روز گرم میکنه بهشون میده تو حیاط همیشه بو مرغ وگوشت میاد... از دست شوهرم وگربه ها خسته شدم وگرنه که منم دوستشون دارم ولی نه اینکه تو حیاط نگهشون دارم
هیچ حیوونی به زندگی کسی اسیب نمیزنه حاله شمام انگار خوش نیس😐
به جای توهین کردن روی جمله خودتون تمرکز کنید. اگر حیوان آزارده نبود علت کشتن موش و سوسک چیه؟ در ضمن خیلیا هستن از گربه می ترسن، الرژی دارن، گربه ها میره به پرنده هاشون آسیب میزنه یا چنگ انداختن گربه های وحشی دیگه فکر نمیکنم مثال بیشتری برای فهمیدن نیاز باشه