2777
2789

لطفا با دلیل بگید    

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج میکردم ولی روی انتخابم دقت میکردم

مثلا رو چ چیزایی دقت میکردید؟

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

اره. مجردیم خیلی اذیت میشدم . الان شکرخدا شوهرم‌خوبه درسته زندگی سختی داره ولی از مجرد موندنم خیلی بهتره. همیشه دوس داشتم ی دختر ی پسر داشته باشم تاحالا خدابهم نه نگفته. امروزم از خدا سرصبحی ی چیز خواستم خدایا نه نیار

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چرابایدازدواج نکرد؟

نگفتم باید ازدواج نکرد

گفتم انتخاب شما چی بود

بله حتما دوباره هم انتخابم همین بود

دلیل عزیزم

بله حتما همسرم مردی آرام و صبور و تحصیل کرده و به شدت خانواده دوست  همیشه میگم کاش مثل تو زیاد بود به مادرش احترام میزاره محبت میکنه منم لذت میبرم چون مردی که برای خانواده خودش احترام قایل باشه به  شما هم احترام میزاره 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers