2777
2789
عنوان

اگه زمان برمیگشت به عقب ازدواج میکردید(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 78 پست
خیلی چیزا البته من خانم نیستم . روی خانواده . روی اینکه شاغل باشه باشه یا نباشه و خیلی چیزای دیگه که ...

شاغل باشه خوبه یا نباشه؟

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

بله ازدواج میکردم 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت چون نه اخلاقمون،نه اعتقاداتمون،نه روحیاتمون،نه فرهنگ و نه سلیقمون هیچی با هم تفاهم نداریم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ازدواج میکردم ولی روی انتخابم دقت میکردم

یعنی الان پشیمونی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

وقتی میخوای کسی انتخاب کنی ببین ته دلت چه احساسی بهش داری اگردلت براش لرزیدبدون خودشه.😁

من دلم واسه خواستگارم لرزید ( سنتی بود ) ولی سر دوس پسری ک ی هفته بعد باش کات کردم ردش کردم رفت 😐💔

دیگه برام پیش نمیاد ؟

_ ب پسرا اعتماد نکنید

از نظر من نه اصلا

من شاغلم اما ازدواج کنم ب احتمال زیاد ترجیح میدم خانه دار باشم

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
من دلم واسه خواستگارم لرزید ( سنتی بود ) ولی سر دوس پسری ک ی هفته بعد باش کات کردم ردش کردم رفت 😐💔 ...

چرا اینکارو کردی؟!؟!

بله  و با همین شخص ازدواج میکردم 

دلیلشم اینه که بهتر از ایشون تو دنیا نیست 😍

یه مرد بی نظیر که ۲۰ساله کنارشون غرق آرامشم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین پشیمون یه کلمه مطلق هست. نمیشه خیلی سفت این کلمه رو گفت .

من همیشه از ازدواج میترسم نمیدونم چرا

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

چرا میترسی ؟ چند سالته ؟‌

میترسم از انتخابم پشیمون بشم آخه زندگی مجردی خوبی دارم 

۲۳