خودم خیلی به مهاجرت و از اول شروع کردن علاقه ای ندارم ولی خب از این وضعیته همیشه بحرانیه اینجا خسته شدم برا بچه هام و آینده شون نگرانم برادرم که انگلیس زندگی میکنه میگه خیلی سخت نیس بیا منم خیلی دوسش دارم و واقعا دوس دارم پیشش باشم تنها نباشه ولی اگر برم مامان و بابام تنها میشن شوهرمم خیلی دوس داره مهاجرت کنیم نمیدونم تربیته بچه اینجا راحتتره یا اونجا کاملا گیجم چکار کنم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
منم خیلی به مهاجرت فکر میکنم و تا حدودی جدی هستم.وبی یه قول یکی از اساتیدم همیشه میگفت آدم کنار خانواده، هم وطن، هم زبان، حامیان خودش نتونه رشد کنه، جای دیگه اوضاعش بدتره.
فرهنگ غرب یکسری خوبی داره و یکسری بدی، درست مثل کشور خودمون.
بستگی داره کجا میخوای بری، با چ مدرک و تخصصی.. اگه شرایطت اوکی هست برو. بدون بخاطر بچه هات و نسلت رفتی ن بخاطر خودت! چون تو وابستگی و عادت داری!
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...