2777
2789

سلام  بچه ها اول از همه بهتون بگم نگین که بچه هستی من الان ۴ ساله سیگار میکشم ..  و دلیل اینکه بهم یه شوک اعصبی وارد شد و از اون  روز کشیدم و همه خونوادم در جریانن چون واقعا اعصابم رو آروم می‌کرد. و اینکه خودم معلم آموزش ابتدایی هستم ‌‌ و واقعا عادت کردم ب سیگار و عادت قشنگی هست از نظر خودم ...  چندین ماهی میشه ک تموم گلوم عفونت کرد . و چند روزه  قفسه سینم رگ ب رگ شده بزور نفس میکشم . یک ساعت پیش شدید سرم داد زد ک بار آخرت باشه دیگه ببینم سیگار میکشی افتاد دنبالم ک بگیرم فرار کردم 🤣 منم فقط  خندیدم گفتم چشم

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

من عاشق سیگارم 🚶🚶🚶🚶ولی نمیکشم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم ابتدایی هستی.؟واقعا؟

نکش بابا ب چ درد میخوره کل هیکل بو میگیره فیبروز ابرو ک رفته بودم خانمه بو سیگار دستاش از زیر. دستکش هم اذیتم میکرد

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

کاش سیگارنکشی هم دندونات خراب میشه هم همیشه تنت ودهنت بوی سیگارمیده

شایدخودت ب بوش عادت کنی وگاهی بو رو حس نکنی 

حتی همیشه بری حموم ادکلن بزنی

ولی بازم هرکاری کنی بوی سیگارمیدی🥲 و این واقعا واسه ی دبیر زیادجالب نیست

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

منم دوست دارم ولی چون بچه دارم نمیکشم

منم بچه ها یادمیگیرپ

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اسیب زدن به بدن خودت واقعا عادت قشنگی نیست

بیماریه و کلی بیماری به همراه داره

عادت بد رو باید ترک کرد

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

سیگار از داداشم میدزدم میکشم . میخواد سیگار بکشه میگم تو حیاط سرده بیا تو اتاق من . وقتی میره اتاق بوی سیگار میده خودمم میکشم . ریه م مثل آینه س . الآن شروع کنم به دویدن تا نیم ساعت دیگه هم به نفس نفس نمیوفتم . تازگی ها شده روزی ۷ - ۸ دونه سیگار . راهکارش میدونی چیه که به ریه ت آسیبی نرسه ؟ اول از همه یه قابلمه آب جوش میاری یه ملافه میندازی رو سرت بخور میدی که ریه ت یه مقدار تمیز بشه . فردا برو یه جگر سفید از قصابی بخر روزی ۴ سیخ کباب کن و بخور . ۴ روز دیگه بیا بهم بگو ریه ت خوب شده یا نه . اگر خوب نشدی بیا اینجا هر فحشی دلت خواست بهم بگو . سیگار بکش ولی هر ماه یه جگر سفید کباب کن و بخور . انگار نه انگار که سیگار میکشی . ریه ت از آدمی که سیگار نمیکشه قوی تر میشه . چنان نفست باز میشه . خرخره ش هم آبپز کن و بخور . جگر سفی رو حتما باید کباب کنی . آبپز فایده نداره . 

سیگار از داداشم میدزدم میکشم . میخواد سیگار بکشه میگم تو حیاط سرده بیا تو اتاق من . وقتی میره اتاق ب ...

اسی ترک کنی بهتره ها تا این راهکار😂🤢

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!