2777
2789
با پسرش هم کلام نشده بود، فقط از دور دیدش که چهره پسره خیلی شبیه عمومش، همین. عموی پسره، میشه شوهر د ...

ینی چی؟ مادر با پسرش هم کلام نشده؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچشو مگه خودش بزرگ نکرده؟

خیر کلا ۴ ماه پیشش بودن از ۹ ماهگی تا ۱۳ ماهگی

بعد انتظار داره مثل خودش باشن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی وقتی دوقلو حامله بود شوهرش میمیره بعد بچه هاش که بدنیا میان خانواده شوهره بچه هاشو میگیرن گفتن باید با برادر شوهرت ازدواج کنی که خیلیم خشک مذهب بودن ولی اسی مذهبی نبوده خلاصه مجبورش کردن با برادرشوهر ازدواج کنه و زن دوم بشه که اذیت و ازارا شروع شده بعد ازدواج به کتک کاری رسیده اسی شاکی شده و شوهرش شرط گزاشته که بچه هاروحق نداره ببره و جدا شدن و بعد سالها اسی بچش دیده که شده یک ادم عصبی بداخلاق خشک مذهب مثل عموش

پ ن:از تاپیک بغلی کپی کردم نویسنده این پست حلالم کن

هیچی بابا گفت پس م مثل عموش شده مذهبی بوده و اعتقاداتش با من فرق داشته فک کنم واسه همینم ترکید که گف ...

تا اینجاش رو خونذم که شوهرش مرده و بعد با برادر.شوعرش ازدواج کرد. و بعد ازش جدا پسزشو سر خاک بچه ی عمش دید و چون شبیه خانواده شوهرش بود سمتش نرفت می‌خوام ببینم بعدش چی شد 

اسی وقتی دوقلو حامله بود شوهرش میمیره بعد بچه هاش که بدنیا میان خانواده شوهره بچه هاشو میگیرن گفتن ب ...

شیر مادر حلالت👏👏👏😅😅🤌🤌

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چون پسرش ب یه جا اشاره میکرده ب مامانش می‌گفته اون آقا داره ب همون نگاه میکنه اسی هم تنها بوده شوهرش ...

وا چرا الکی میگی

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

اسی وقتی دوقلو حامله بود شوهرش میمیره بعد بچه هاش که بدنیا میان خانواده شوهره بچه هاشو میگیرن گفتن ب ...

چطور از دور با یه نگاه فهمیده عصبی و بداخلاق و خشک مذهبیه🤣🤣🤣

بابا اسی قاطی داشت ، داستان رو فقط از نگاه خودش تعریف می‌کرد، نمی‌گفت واقعا چی شده و چرا با برادر شوهر به مشکل خورده و چرا ول کرده بچه ها رو

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...