2777
2789
خواهر من ی چیزی میگی شما قانون پشتش بوده کدوم مادری رازی میشه بچه اشو نبینه این بچه جایی نمیرفته یا ...

من خودم همچین موردی دیده‌م عزیزم. قانون چیه؟ قانون نمیذاره ولی از هزار راه دیگه پدر اون مادر رو درمیارن و نمیذارن با بچه‌هاش زندگی کنه. همسایهٔ دیواربه‌دیوار خونهٔ پدریم یه موردش. چه کارها که با اون زن نکردن بعد از فوت همسرش. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا اتفاقا نرماله چون تو دهن اسی پسزشم یکی شده عین شوهر دومش یعنی برادر شوهرش یک آدم عوضی کتک بزن مت ...

اینا همهٔ این چیزها رو درک میکننا، فقط درصورتی‌که اسی مذهبی بود و شوهرش مذهبی نبود.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم منم مذهبی هستم. حالا چه بخوایم اون نما رو ته مذهبی بذاریم و چه نذاریم، عموی بچه‌های اون خ ...

بله دقیقا تعداد مذهبی نماها خیلی خیلی خیلی بیشتر از یه مذهبی واقعی هست، و  دقیقا همین نما یی که ما ته مذهبی میذاریم دنیاااااایی از مسائل رو تغییر میده 

شما شاید از هر ۱۰۰ تا انسان مذهبی یه نفر رو واقعا دین دار و متدین پیدا کنی و اون ۹۹ نفر دیگه به دلایل مختلف زیادی فقط ادای مذهبی بودن و مسلمان بودن رو در میارن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...