2777
2789
عنوان

معلما که میدونن همش

476 بازدید | 48 پست

ما مادرا باید کارا رو انجام بدیم نه خود دانش آموز ، چرا اینقدر اذیت مون میکنن بخدا ما مادرا گناه داریم😩 

به مناسبت فلان نقاشی بکش 

به مناسبت فلان کاردستی درست کن 

بخاطر فلان درس شناسنامه درست کن 

بخاطر فلان مناسبت بادبادک درست کن 

بخاطر فلان موضوع ماسک درست کن

در کنار همه ی اینا تمرین و آموزش مجدد دروس تو خونه هم هس! چون هرروز معلم سر هر زنگ از همون درس آزمون میگیره !

درس بده نمونه سوال بنویس امتحان بگیر املا بگیر 

کارای خونه هم بماند 

اگرم شاغل باشی....

اگر هم دوتا بچه مدرسه ای داشته باشی کارات دوبرابره😭 یه روز این جلسه داره یه روز اون...یکیش هم سرویس باید ببریم و بیاریم

از وقتی مدرسه ها شروع شده نفس نکشیدیم بخدا😭😭😭😭 

خدایا من چرا منو زن آفریدی😭 

چی میشد مرد باشم! صبح میرفتم سرکار تا عصر و تموم....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلما دیگه دارن شورشو درمیارن. خیلی ها هم میگن تکلیف زیاد میده، بچه هفت ساله چرا باید تکالیفش چهار پنج ساعت تموم کردنش طول بکشه. بعدم میگن چرا همه از قشر معلما بدشون میاد(خودمم دبیرم) 

کاردستی تاثیر مثبتی روی هوش بچه داره

و علاوه بر مدرسه تو خونه هم باید انجام بدن

و بنظرم بذار خودشون انجامش بدن و اگه بد شد راهنماییشون کن

به هرحال به نفع خود بچست اما مادر بودنم سختی های خودشو داره

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
خب نرو سرکار دیگه نمیشه ک خودتو فرسوده کنی اگر سر کار میری بقیه کارا باید کاملا تقسیم شه ک خیلی از م ...

فعلا که کارمو تو خونه انجام میدم 🥲تا یه کم مدرسه ها بیوفته رو روال ببینم چی میشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کاردستی تاثیر مثبتی روی هوش بچه دارهو علاوه بر مدرسه تو خونه هم باید انجام بدنو بنظرم بذار خودشون ان ...

استارت شروعشو میزنن دیگه ولش می‌کنن من باید کار رو جمع کنم 

چقد مدرسه ها چــــــــرت شده

این مسخره بازیا چیه

زمان ما این ادا اصول نبود آرامشمونم بیشتر بود بخدا

شاید یه دانش آموز اصن فقیر باشه بی پول باشه نتونه این آتوآشغالایی ک شما قرتیا سفارش میدین رو تهیه کنه

اصن ب استرسو ناراحای ک اون بچه حس میکنه فکر میکنن؟ بشینین درستونو بدین لعنتیااااا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

معلما دیگه دارن شورشو درمیارن. خیلی ها هم میگن تکلیف زیاد میده، بچه هفت ساله چرا باید تکالیفش چهار پ ...

دختر منم کلاس اول بود مشق زیاد داشت، دوم و امسال هم داشت و داره ها! ولی کلاس اول علاوه بر مشق کتاب و دفتر، یه مجموعه پنج جلدی آموزشی هم داشتن تو اونم مشق مینوشتن

اینایی که گفتی باید بچه هوت انجام بدن نه تو 😐بچت نمی تونه نقاشی بکشه یا یه کاردستی؟؟؟ واسه چی پس م ...

وقتی بچه ات مدرسه ای شد درک میکنی

وقتی معلم میگه به مناسبت حمله ی ایران به فلان جا 

تانک و موشک بکش ، من مجبورم بکشم! دختر من اصن نمیدونس تانک و موشک چیه!!! 

والا اولیا خودشون دوست دارن انگار همش میان پی وی خانم فلانی این کارو انجام نمیدین معلم پارسال اینجور می‌کرد اونجور می‌کرد 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده