2777
2789
عنوان

معلما که میدونن همش

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 48 پست
کاردستی باید تو کلاس درست بشه نه خونه

زنگ های هنر تو کلاس هم درست میکنن! 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه‌هات چند سالشونه؟

دخترم کلاس سوم 

پسرم پیش دبستانی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من کلاس دومه

سعی میکنم کاراشو بگم خودش انجام بده ،حتی اگه بد باشه.

مثلا دفتر کارشو میذارم جلوش میگم خودت حل کن،اگر غلط بود بعد میام بهت میگم درستش کنی

کم کم عادتش بدم به تواناییهاش اعتماد کنه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

وقتی بچه ات مدرسه ای شد درک میکنیوقتی معلم میگه به مناسبت حمله ی ایران به فلان جا تانک و موشک بکش ، ...

وا خب عکسشو نشون بده من خودم درسته مادر نیستم داشن اموز بودم ولی 

اینا واقعا باید بچت انجام بده تو داری به خودت فشار میاری عزیز من بزار کارای مدرسه شو خودش تنهایی انجام بده یاد بگیره 

حالا من امسال تشنه این روش تدریس هستم

خیر سرم بچم زرنگ کلاس بود ب حرف معلم پارسال و مدیرشون ک گفتن غیر انتفاعی معلمان عالین واسه سال بعدش ببرش فلان مدرسه بردم اما الان مثل چی پشیمونم

معلم امسالش اصلا اعتقادی ب مشق نداره فقط میگه درس تو مدرسه باشه تو خونه فقط تفریح . پنج شنبه جمعه هم تفریح یروز در هفته کلا ورزشه میبرن سالن . چهارشنبه ها هم یکساعت تو کلاس کارتن میبینن

آخه این شد درس امروز دیگه فقط گریه نکردم تو فکرم ببرمش دولتی

نمیدونم الان قبول میکنن جابجاشده کنم؟

خدایا ااااااااااا شکرت
چقد مدرسه ها چــــــــرت شدهاین مسخره بازیا چیهزمان ما این ادا اصول نبود آرامشمونم بیشتر بود بخداشای ...

والا.... من یادم نمیاد مامانم یه املا ب من گفته باشه 

جدا از اینا معلم جلسه گذاشته، تو کمد کلاس رو باید بکنین پر از جایزه هر کدوم هم به تعداد بچه ها! 

این هزینه های اضافی هم قوز بالاقوز شده 

والا اولیا خودشون دوست دارن انگار همش میان پی وی خانم فلانی این کارو انجام نمیدین معلم پارسال اینجور ...

من به عنوان یه مادر غلط کنم دوست داشته باشم 😭😭😭😭😭

حالا من امسال تشنه این روش تدریس هستمخیر سرم بچم زرنگ کلاس بود ب حرف معلم پارسال و مدیرشون ک گفتن غی ...

کلاس چهدم؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

حالا من امسال تشنه این روش تدریس هستمخیر سرم بچم زرنگ کلاس بود ب حرف معلم پارسال و مدیرشون ک گفتن غی ...

مدرسه های خصوصی اصن مدرسه نیس! 

بی سابقه ترین معلما رو میبرن برا تدریس

مدرسه های خصوصی اصن مدرسه نیس! بی سابقه ترین معلما رو میبرن برا تدریس

دختر من سال اول و دوم خصوصی بود عاااااالی بود بعداز سال سوم تا الان که پنجمه گذاشتم دولتی 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   

نه هر مدرسه غیرانتفاعی من بار اول یه مدرسه رفتم همشون بالا ۱۰ سال سابقه داشتن ولی انقدر مدرسه سخت گیری بود و کلاسای فوق برنامه داشت فرار کردم یعنی خودمو گذاشتم جا پسر ۷ سالم بغض کردم 😂

کلاس چهدم؟

چهارم  امسال خیلی وسواس بخرج دادم یعنی بهترین جا بذارم آخه پایه مهمیه اما میبینم اینطوره معلمش میگه نوشتن مشق منسوخ شده نیازم نیست توخونه با بچه تمرین بشه آخه مگه میشه من واقعا نگرانن   

خدایا ااااااااااا شکرت

تنها خوبی غیر انتفاعی تعداد بچه هاست ولی دولتی خییلی خیلی شلوغه کلاسها و معلم با چهل تا دانش آموز به هیچ کاری نمیرسه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده