2777
2789
عنوان

معلما که میدونن همش

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 48 پست
نه هر مدرسه غیرانتفاعی من بار اول یه مدرسه رفتم همشون بالا ۱۰ سال سابقه داشتن ولی انقدر مدرسه سخت گی ...

بهنرین کارو کردی چه خبره اینهمه استرس تازه بعضیا تابستون هم بچه رو میکشن مدرسه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب عکسشو نشون بده من خودم درسته مادر نیستم داشن اموز بودم ولی اینا واقعا باید بچت انجام بده تو دا ...

خب وقتی میاد خونه کلی تکالیف دارن و به اندازه ی پنج تا درس روز بعد شون باید بخونن

کی بازی کنن کی استراحت کنن 

یا مثلا فردا صبحونه سلامت دارن، دختر من میتونه پنکیک درست کنه؟ الان من بیکار شدم که برم پنکیک درست کنم و فلان لقمه و تزیین کنم و...

امروز هم روز جهانی تخم مرغ بوده باید تخم مرغ پخته و تزیین شده میبردن و...

اصن کارایی که معلم میخواد یکی دوتا نیس واقعا سخته همشو انجام بدی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب وقتی میاد خونه کلی تکالیف دارن و به اندازه ی پنج تا درس روز بعد شون باید بخوننکی بازی کنن کی استر ...

اعتراض کن چون واقعا سخته

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بهنرین کارو کردی چه خبره اینهمه استرس تازه بعضیا تابستون هم بچه رو میکشن مدرسه

خب همون میگفت تابستون اجباری و میگفت از مدرسه ما کثرا تیرهوشان و نمونه قبول میشن البته خیلی اسم در کرده بسکه به بچه تمرین میدن وگرنه این طور نیست که از طريق دیگه درسا رو تثبیت کنن

نه هر مدرسه غیرانتفاعی من بار اول یه مدرسه رفتم همشون بالا ۱۰ سال سابقه داشتن ولی انقدر مدرسه سخت گی ...

میبینی؟ تعادل ندارن 😂 یا شور شور یا بی نمک

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

میبینی؟ تعادل ندارن 😂 یا شور شور یا بی نمک

والا من رفتم مدرسه دولتی گفتن ۵۰ نفر تو کلاسن بعد نگو نزدیک مهر تصمیم گرفتن دو شیفته کنن هر کلاس ۲۵ ولی خب ادم میترسه بچه رو بفرسته تو کلاس ۵۰ نفره نزدیک مهرم یهو تصمیم شون این شده بود

من برای دخترم خیلی تلاش کردم که حتما هرسال با علم بالا وارد پایه بعدی بشه.دخترمم درسخون بود.حتی تابستونا هم درس میخوند.

اما برای پسرم تصمیم دارم بذارمش غیرانتفاعی،اذیتش هم نکنم برا درس خوندن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

والا من رفتم مدرسه دولتی گفتن ۵۰ نفر تو کلاسن بعد نگو نزدیک مهر تصمیم گرفتن دو شیفته کنن هر کلاس ۲۵ ...

حالا من رفتم خصوصی ثبت نام کنم دیدم معلم هاش بی سابقه و مدرسه اش هم عین دولتی تو هر کلاس سی تا دانش آموز 

بردمش همون دولتی 

من برای دخترم خیلی تلاش کردم که حتما هرسال با علم بالا وارد پایه بعدی بشه.دخترمم درسخون بود.حتی تابس ...

ان شالله موفقیت های روز افزونشون رو ببینی🥰

بچه خواهر من کلاس اولهمعلمشون خیلی مشق بهشون میده و انگار بچه زده شدهبچه باج‌گیری میکنه که حتما بیان ...

با معلمش صحبت کنید مشق کمتر بگه.نباید اذیت شن

بچه خواهر من کلاس اولهمعلمشون خیلی مشق بهشون میده و انگار بچه زده شدهبچه باج‌گیری میکنه که حتما بیان ...

دختر منم همینطوره! برا هر کاریش جایزه میخواد 

میاد خونه مامان املام بدون غلط بود فلان چیزو بخر علوم هم پرسید بلد بودم فلان چیز هم می‌خوام 

به معلمش که میگم میگه خوبه که تشویقش کن تو هم 😃