2777
2789

بالاخره بعد از سه ماه انتظار امروز میز و صندلی های مارو اوردند 😍😍 ، این دفعه دلمون میخواست میزمون گرد باشه و حالا خیلی دوستش داریم 

کوچکترش رو هم برای دخترکم گرفتم کنار پنجره میشینیم چایی میخوریم ، بارون و برف رو نگاه می‌کنیم ، نقاشی و کاردستی و درس خوندن و غیره ، اینطوری مجبور نیست هربار وسایلش رو‌جمع کنه مثلا برای غذا خوردن یا اومدن مهمان و…

باید یه فکری برای جای پرنده هامونم بکنم 🤔

خلاصه زندگی همین شادی های کوچیکه، شاد باشید و سرشار از زندگی 💕

خیلی قشنگه امیدوارم با خانواده دور هم بهترین و خوشمزه ترین غذاها رو در کنار هم میل کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.