2777
2789

لایک

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسک سازی.گلیم بافی.درست کردن دستبندو گردبندواینا.طراحی

البته ب درامد رسیدم خودم دیگ حال ادامه دادنشونداشتم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

استعداد نویسندگی دارم ولی به جایی نرسیدم باهاش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من درورهای کامل دارو شماسی رو بصورت تخصصی  رو موقع دانشگاهم رفتم الکی کلی هم شهریه دادم مدرکم گرفتم دوره های امداد جاده و کمک های اولیه و بهیاری ام رفتم مدرک اونم دارم 

اولا درسم  . رشته روانشناسی

دوما کامپبوتر

رانندگی 

همه عمر من به بیهوده ترین مورد گذشت . اون از درسش که الان با حقوق پنج هستم و تازه نمیزارن بیام بیرون که کار هست 

اون هم از بقیه که فقط پول خرج کردم . کاری جایی نکردم و بهم کمک هم نکردن . تازه گفتن نمی تونی 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عروسک سازی.گلیم بافی.درست کردن دستبندو گردبندواینا.طراحیالبته ب درامد رسیدم خودم دیگ حال ادامه دادنش ...

درآمد خوبی داشتند یانه؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚