2777
2789

دو روزه هر حرفی که به ذهنم میرسه رو به زبون میارم اصلا نمیتونم فکر کنم که تشخیص بدم این حرف باید به زبون اورده بشه یا نه

الان امتحان داشتم مادرم یلحظه اومد تو اتاقم سروصداییم نشد ولی از بس عصبی شدم داشتم محکم میزدم تو سر خودم بدون اینکه به ذهنم خطور کنه اینکار احمقانه رو نباید کرد

من مشکلم چیه؟ چم شده؟ از فشار عصبی زیاد میتونه باشه؟ چه مشکلی پیدا کردم...😭

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس غم فشار عصبی هم میتونه باشه

حس میکنم دارم خفه میشم از غصه 

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
چرا ناراحتی؟ بنظر خودت چه کاری از دستت برمیاد برای کم کردن ناراحتیت؟

مدام تو کارم گره میفته هنوز از یه ماجرا راحت نشدم شروع ماجرای دیگه

دعواهای پدر مادرم به کنار

نمیدونم هیچ ایده ای ندارم😖😖

مدام تو کارم گره میفته هنوز از یه ماجرا راحت نشدم شروع ماجرای دیگهدعواهای پدر مادرم به کنارنمیدونم ه ...

ببین اینایی که گفتی ممکنه تا مدت ها طول بکشه حتی ممکنه همیشگی باشه پس باید سعی کنی باهاشون کنار بیای و دیگه غمگینت نکنن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

ببین اینایی که گفتی ممکنه تا مدت ها طول بکشه حتی ممکنه همیشگی باشه پس باید سعی کنی باهاشون کنار بیای ...

🙂❤❤

سلام عزیزم ، بلد نیستم چجوری باید درخواستت رو قبول کنممیشه راهنماییم کنی؟

سلام کاربریتون واسم اشناست اما یادم نمیاد چرا درخواست دادم

قسمت اعلان ها، روی همون پیامی که درخواست دوستی داده کلیک کنید میاره پذیرش دوستی