2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

96 بازدید | 13 پست

من امسال نهمم و برای انتخاب رشته موندم . بین تجربی و هنر از طرفی سال هفتم معدلم شد ۱۹.۹۳و هشتم ۲۰ . عاشق هنرم و از زیست بدم میاد و دوست ندارم برم تجربی . و اینکه میترسم برم هنر و کار نباشه و تجربی هم‌ فقط یکم شیمی دوست دارم .. لطفا کسایی که هنر یا تجربی خوندن یا کسی تو فامیل دارن راهنماییم کنن

تجربی اساسش زیسته

جوابت معلومه

یا برو ریاضی کنکور هنر بده یا همون مستقیم برو هنر

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهم خیلی راحته

فقط  برو اون چیزی که بهش علاقه داری

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

تجربی باید بعش واقعا علاقه داشته باشی تا موفق بشی وگرنه خیلی سخت میشه واست باید سه سال تو دبیرستان بخونی بعد چندین سال تو دانشگاه بعد باهاش کار میکنی بدون علاقه هیچ کدوم از اینا نمیشه وسطش ول میکنی ولی اگه چیزی که علاقه داری بخونی راهشو پیدا میکنی که به درامد برسی

عزیزم من هم نهم بودم گفتم از زیست بدم میاد رفتم ریاضی و پشیمون شدم، حقیقت اینه زیست دبیرستان انقدر چرته ک علاقه نداشتن بهش معنی نمیده میشه از پسش بر اومد راحت، علاقه ساختنیه ن پیدا کردنی

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
یعنی میگی برم تجربی ؟

عزیزم تصمیم نهایی با شماست

صرفا خواستم بگم اینکه ی درس بدمون میاد یا ن معیار محکمی نیست به موقعیت شغلی و اینجور چیزا بیشتر فکر کن ببین کدوم بهتره 

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
آها

بنظرم بهم گوش کن چون به دردت میخوره 

به نظرم مهم ترین چیز علاقست یکی نوشته اگه شهر کمیچکی هستی نرو هنرستان اینا رو اصلا گوش نکن مگه هنرستان چشه؟چه مشکلی داره؟

این حرفا دیگه قدیمی شده 

من خودم خانوادم به شدت با تجربی رفتن مخالف بودن و میگفتن تجربی سخته کلی بایدتلاش کنی شاید نشه ریسکش بالاست برو هنرستان معماری چون به معماری هم علاقه داشتم 

ولی چون بیشترین علاقه رو به تجربی داشتم اومدم تجربی

همههه هم خاطر تجربه ای که از دختراشون دیده بودن گفتن نرو تجربی ولی اصلا به حرف مردم اهمتین ده و برو دنبال علاقت این یک 

ببین اگه تو فکر بورسیه و مهاجرتی به نظرم برو هنرستان چون راحته بورسیش ولی تجربی بورسیه نمیکنن مگه اینکه رتبه عالی

بعد چرا فکر میکنی هنر کار گیرت نمیاد معادلات عالیه نهم میگن سخته ولی ما که نهایی کشوری بودیم اصلا سخت نبود و نسبت به هفتم هشتم مثل آب خوردن بود 

بعد اینکه بری هنر معدلات تا آخر اینطوری باشه شما عالی میشه راحت بپرسید میگیری میری یا تو بهترین دانشگاه ایران درس میخونی 

فقط باید رو معدلت خوب کار کنی تا آخر همین باشی

اکثر رشته هاشم کنکور نداره 

به هرسال فقط برو دنبال علاقت 

در اصل تجربی همون زیستش مهمه من الان چون علاقه دارم راحت میخونم ولی اگر برای مثال میرفتم انسانی هیچ وقت درس نمیخوندم چون از تاریخ و ..بدم میاد 

و تو راهنمایی هم اینا رو تقلب میکردم پس میگن کم کم علاقه پیدا میکنی همش الکیه 

دیگه اینجاش با توعه که ببینی علاقت به کدومه 

امیدوارم کمک کننده بوده باشه

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂