2777
2789

کسایی که درونگرا هستید از این موضوع راضی هستین از این ویژگیتون؟چجوری باهاش کنار میاید؟

من خودم درونگرام ولی اینکه اکثرا بهم میگن کم حرف و ارومم ناراحتم میکنه خیلیا هم فک میکنن خودمو میگیرم...اکثرا با خواهر بزرگم که برونگراست مقایسه شدم بیشتر وقتا میگم کاش برونگرا بودم تا تو جمع وفامیل راحت تر میتونستم حضور داشته باشه

خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱

من دختر دوم خانوادم درونگرا اروم 

ولی خواهربزرگترم برونگرا اجتماعی و خوشگل 

اعتماد به نفس نداشتم  تا اینکه به خودم به خصوصیاتم افتخار کردم چون فهمیدم درونگرا بودن باعث میشه کمتر ازت سوءاستفاده بشه وووو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر دوم خانوادم درونگرا اروم ولی خواهربزرگترم برونگرا اجتماعی و خوشگل اعتماد به نفس نداشتم تا ا ...

چه عالی چجوری اعتماد به نفستو بالا بردی؟کتابی چیزی سراغ داری؟

من به خضوصیات خوبم فک میکنم ولی همیشه از ته دل در موردشون تردید دارم...

خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱
چه عالی چجوری اعتماد به نفستو بالا بردی؟کتابی چیزی سراغ داری؟من به خضوصیات خوبم فک میکنم ولی همیشه ا ...

نه هیچ کتابی نخوندم فقط فهمیدم باید خودم اول خودمو دوس داشته باشم چند نفر که اصلا نمیشناختمشون یجوری ازم تعریف کردن که خیلی حال کردم از اون جا به بعد بود فکر کنم 

یهو به خودم اومدم گفتم چرا دختر خودتو نمیبینی ببین فقط ی لبخند خوشگل تو باعث شد ی نفر اینهمه از تو خوشش بیاد برو قاطی شو تا همه دوست داشته باشن ببینن تو مغرور و بد اخلاق نیستی فقط زیادی خانومی و ساکت