کسایی که درونگرا هستید از این موضوع راضی هستین از این ویژگیتون؟چجوری باهاش کنار میاید؟
من خودم درونگرام ولی اینکه اکثرا بهم میگن کم حرف و ارومم ناراحتم میکنه خیلیا هم فک میکنن خودمو میگیرم...اکثرا با خواهر بزرگم که برونگراست مقایسه شدم بیشتر وقتا میگم کاش برونگرا بودم تا تو جمع وفامیل راحت تر میتونستم حضور داشته باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه عالی چجوری اعتماد به نفستو بالا بردی؟کتابی چیزی سراغ داری؟من به خضوصیات خوبم فک میکنم ولی همیشه ا ...
نه هیچ کتابی نخوندم فقط فهمیدم باید خودم اول خودمو دوس داشته باشم چند نفر که اصلا نمیشناختمشون یجوری ازم تعریف کردن که خیلی حال کردم از اون جا به بعد بود فکر کنم
یهو به خودم اومدم گفتم چرا دختر خودتو نمیبینی ببین فقط ی لبخند خوشگل تو باعث شد ی نفر اینهمه از تو خوشش بیاد برو قاطی شو تا همه دوست داشته باشن ببینن تو مغرور و بد اخلاق نیستی فقط زیادی خانومی و ساکت