2777
2789

از اینکه پیش آدما باشم بدم میاد 

حالم از همه آدما از فامیل بگیر تا آشنا بهم میخوره 

از دغدغه هاشون بدم میاد 

از زندگی الانم بدم میاد 

عملا دارم به زور  ادامه میدم فقد ب خاطر مامان بابا 

فکر اینکه من متعلق به اینجا نیستم داره اذیتم میکنه 

نه که من آدم خاصی هستم ها ولی افسردگی باعث میشه آدم خیلی فکر کنه و به  درونش نگاه کنه 

تقریبا هیچی جز موارد خاص خیلی خوشحال یا غمگینم نمیکنه

رویام و فکرم یه جایی غیر اینجاست انگار به یه خواب عمیق رفتم و الان دارم دست و پا میزنم پا بشم 

هم میترسم از خواب عمیقم بلند شم هم توان ادامه این زندگی رو ندارم  هیچ کس درکم نمیکنه  نمی تونم حرف بزنم 

من این زندگی رو دوست ندارم ولی میترسم برم  کجا برم؟ جز مرگ امکان رفتن نیست ولی از اونم میترسم 

دلم میخواد چشم هامو رو باز کنم و هیچی از این زندگی یادم نیاد و یه جای جدید باشم 

مسخره هست بگم ک از بچگی فکرم یه جا دیگ بود ک نمی دونم کجاست انگار تبعدیم کرده بودن و من گناهکار الان میخوام برگردم 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.