2777
2789
عنوان

من خواب تعبیر نمیکنم فقط براساس دانش و مطالعه میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه فردی ک مرده و خیلی ادم خوبی بوده یه درخواستی کردم تعبیرش چی میشه

جزییات بگو

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

من خواب دیدم دوتا انگشتر طلا تو دست چپم دارم

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

خواب دیدم خواهر شوهرم که مادرش ۵۰ روزه فوت شده داره میرقصه به اونی که ساز و آهنگ داره میگه بزن که غم ...

بنظر من داره با ساز دنیا میرقصه که غمشو فراموش کنه... 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
احتمالا دوست داره

خواب دیدم از کسی که دوسش دارم ولی از لخاظ مکانی فاصله داریم حامله شدم و بجه به دنیا میاد و دختره 

میشه دربارش توضیح بدین عزیزم؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

من خواب دیدم دوتا انگشتر طلا تو دست چپم دارم

دوتا بچه خوب خدا بهت میده❤

خواب یه پسری که تو واقعیت نمیشناختم دیدم نصف صورتش با آتیش میسوخت اما آتیش خاصیت سوزانندگی نداشت و میخندید منم با فاصله کمی ازش ایستاده بودم و گریه میکردم و تو تب میسوختم نه گرمای اتیش انگار یه حائل شیشه ای نمیذاشت رد بشیم و به هم برسیم منم با اینکه مذهبی نیستم چادر مشکی داشتم خیابون اون مکانی که توش بودیم هم خیلی طولانی بود... 

خواب دیدم از کسی که دوسش دارم ولی از لخاظ مکانی فاصله داریم حامله شدم و بجه به دنیا میاد و دختره میش ...

حاملگی غمه بدنیا اومدن سبک شدن از غم و دختر بودن بچه بمعنای ثروته حالا ثروتی ک بعد از غم میاد ...

جزییات بگو

توی یه جایی مثل کوه بودیم بعد با هم قدم می زدیم لباسای مشکلی با روسری و شلوار کلا مشکی پوشیده بود رو کردم بهش گفتم دعای تو قبول میشه میشه از خدا بخوای (خواسته امو بهش گفتم)قبول کنه اونم گفت همه کار خدا حکمت داره و اینا

بعدشو بیدار شدم 

این فردی ک خوابشو دیدم مامان مامانبزرگم بود

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
دوتا بچه خوب خدا بهت میده❤

فعلا مجردم😊

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4