2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخواستم برم تو ی شهر دیگه دانشگاه برادرم هی بلبل زبونی میکرد ک نباید بری و فلان و...پدر گفتم :این دختر پدر داره تو هم برو اگه زن گرفتی واسه زن و بچه خودت تعیین تکلیف کن

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

خواهرا و برادر منم تو دوران کودکی و نوجوانی جنگ جهانی سوم راه مینداختن تو خونه :)) من هیچ وقت نه کتک زدم نه کتک خوردم فقط پنهانی کتابهای داداشمو جر میدادم ! 

تو خونهذای که چهار تا بچه زیر پونزده سال وجود داشته باشه جنگ و دعوا طبیعیه ولی کتکذکاری در سن و سال شما یه خورده تامل برانگیزه و دخالت والدین لازمه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

ای بابا چرا میزنه آخه یه دختر گناه داره به خدا😞

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ما ام ازین شوخی شوخی کتک کاریا زیاد داشتیم ولی اینجوری جدی اخه    

شوخی نبود   از پفکام برداشت خورد گفتم کوف بخوی موآمو کشید منم گازش زدم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
پدر مادرم متاسفانه فوت شدن منم با داداشام زندگی میکنم 

خدا رحمتشون كنه. خيلي سخته... من چند سال قبل با برادرم ي بحث شديد كردم، فقط تهديد كرد به زدن، گفتم دستت بمن بخوره زنگ ميزنم ١١٠😂😂😂 البته پدرم پشتم بود، اونم ميدونست كه من اينكارو ميكنم ديگه ساكت شد و خدا روشكر ديگه دعواي اون مدلي نكرديم و با هم خوبيم 😂😂😂 حالا شما هم تهديدش كن