2777
2789
عنوان

پونزده ساله گوشت نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 97 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدنت رو تقویت کن و جایگزینی برای منابع گوشتی داشته باش

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

ربطی نداره بابا چرت گفته ،قرص آهن بخور 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من تو بارداری به جایی رسیدم گوشت میبینم عق میزنم من چیکار کنم 😄 خواهر شوعرت زر زیاد زده

تو فک کن من تو حالت عادی همینم گوشت بخوره به دهنم حالم بهم میخوره

باید تغذیت خیلی کامل و خوب باشه که تامین بشه مکمل تنها بهت انرژی کافی نمیده

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

جوابشو که دادم از اون نظر خیالم راحته😅😅ولی یکم نگرانم کرد باحرفش دخترخالشونم بود اونم هی تایید میک ...

بعد سالها یچیزی فهمیدم هنو‌ موفق نشدم کامل اجراش کنم ولی تو اجراش کن .تو ایران خواستی زندگی کنی سعی کن خیلی خیلی پوستت کلفت باشه ازین گوش بشنو ازون گوش در کن .اون هدفش این بود روت تاثیر بذاره تو نذار ب هدفش برسه

جوابشو که دادم از اون نظر خیالم راحته😅😅ولی یکم نگرانم کرد باحرفش دخترخالشونم بود اونم هی تایید میک ...

عزیزم شما میگی مکمل مصرف میکنی

آزمایشات هم سالمه پس دیگه نگران چی هستی؟

این همه آدم گیاهخوارن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یه عالمی میگف حتی شده یه کم بزارین گوشت بره بدنتون .....شیاطین نفوذ میکنه به بدنتون اگه کامل نخورین ...

بله تو قرآن هم اومده که از پوست و گوشت و پشم بعضی چهارپایان استفاده کنید

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
یه عالمی میگف حتی شده یه کم بزارین گوشت بره بدنتون .....شیاطین نفوذ میکنه به بدنتون اگه کامل نخورین ...

🤣🤣🤣

گوشت و لاشه یک حیوون دیگه رو بکشی و بخوری تا شیاطین بگن به به عجب آدم گلی توانایی تسخیر اینو نداریم بریم چندتا گیاهخوار پیدا کنیم 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

چرت گفتن. اگه نیاز بدنت بود تو آزمایشات مشخص میشد

هرکسی یجوره. ما یه فامیل داریم الان ۵۰ سالشه و از بچگی کلا میوه نخورده و نمیخوره فقط وقتی سرما بخوره لیمو و پرتقال میخوره. خیلی هم آزمایش داده و دکتر رفته و همه گفتن نیاز بدنت نیست. خداروشکر سالم و عالیه

اصن عرفا و ...چله گیاهخواری می گیرن برا پاکسازی چاکراها بدن .من گوشتخوارم متاسفانه نتونستم گیاه‌خوار ...

نظریات متفاوته

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍